وی ظرفیت چابهار را بیشتر در حوزه گردشگری بیان کرد و افزود: یک مجموعه ۲۰۰ هکتاری برای توسعه گردشگری در نظر گرفته شده که امیدواریم با استقبال سرمایه گذاران بخشی از زیرساختهای جذب توریسم در این شهرستان مرتفع شود.
عضو هیات مدیره منطقه آزاد چابهار گفت: ساخت هتل، مجموعههای تفریحی، ورزشی و گردشگری و تکمیل آنها میتواند به توسعه اقتصادی منطقه کمک کند.
وی ادامه داد: بعد از گذشت حدود ۲۵ سال از تاسیس منطقه آزاد چابهار، الحاق بنادر شهید کلانتری، شهیدبهشتی و توسعه محدوده منطقه آزاد را شاهد هستیم که این میتواند بخشی از مشکلات را مرتفع کند.
پناه گفت: حدود چهار هزار شرکت سرمایه گذار در منطقه آزاد چابهار ثبت شده است.
وی تصریح کرد: از مهمترین مزیتهای اختصاصی منطقه آزاد چابهار میتوان به موقعیت جغرافیایی راهبردی در کنار آبراههای بین المللی و نزدیک به خطوط بین المللی کشتیرانی، نزدیکترین بندر به بازارهای آسیای میانه و افغانستان، نقطه اتصال کریدور شرق ایران به آبهای آزاد، دسترسی آسان به سوختهای فسیلی و مصالح ساختمانی، دسترسی آسان به مواد معدنی گوناگون در شرق ایران، ارتباط چند وجهی حمل و نقل از طریق هوا، زمین و دریا، تسهیلات فروش و اجاره بلند مدت برای سرمایه گذاران خارجی، نزدیکی به کشورهای پرجمعیت در حال رشد در جنوب آسیا (هند و پاکستان) و نزدیکی به بزرگترین منابع انرژی جهان در خلیج فارس نام برد.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد چابهار تسهیلات و مزایای قانونی برای سرمایه گذاران در منطقه آزاد را امکان تملک ۱۰۰ درصد سهام شرکتهای اتباع خارجی، ضمانت سرمایه گذاریها مطابق با قانون تشویق و حمایت سرمایه گذاری خارجی در ایران، معافیت مالیاتی ۱۰۰ درصدی بر درآمد و دارایی به مدت ۲۰ سال و قابل تمدید، امکان سرمایه گذاری نامحدود برای اتباع ایرانی و خارجی به هر میزان عنوان کرد.
انتهای پیام/گ