سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران خبر داد

تکمیل کمربند سبز تهران در گرو تخصیص اراضی

مختاری گفت: از ۵۰ هزار هکتار کمربند سبز تصویب شده شهر تهران، تنها ۹ هزار هکتار مانده است که در صورت تخصیص اراضی مورد نظر احداث آن‌ها هم به سرعت انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی محمد مختاری مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران امروز (شنبه هفتم اردیبهشت ماه) در حاشیه مراسم بازدید اعضای شورای شهر تهران از پروژه جنگل کاری ۱۲۵۰ هکتاری پایتخت، در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  کمربند سبز پیرامون شهر تهران از جمله طرح‌های مهمی است که جزء طرح‌های ملی محسوب می‌شود که در سال ۸۱ کمیسیون صنعت دولت تصویب و در سال ۸۳ به فضای سبز شهرداری تهران ابلاغ شد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران ادامه داد: کمربند سبز جنوب تهران در سال ۵۹ در دولت شهید رجایی، به وسعت ۵۰ هزار هکتار تصویب و به کمیسیون‌های مربوطه جهت اجرا ارائه شد.

مختاری ادامه داد: پیگیری‌های دائم و دفاع از طرح موجب شد که در سال ۸۱ طرح ۵۰ هزار هکتار کمربند سبز تصویب و احداث آن آغاز شود.

وی افزود:  امروز از پروژه ۱۲۵۰ هکتاری کمربند سبز تهران به همراه اعضای شورای شهر تهران بازدید به عمل آمد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران ادامه داد: رئیس جمهور در نوروز ۹۸ از طریق ویدئو کنفرانس نسبت به افتتاح ۱۲۵۰ هکتار کمربند سبز شهر  تهران اقدام کرد که امروز به همراه اعضای شورای شهر از مراحل تکمیل آن بازدید به عمل آمد.

مختاری با اشاره به ۴۱۵۰۰ هکتار کمربند سبز احداث شده در شهر تهران گفت: از ۵۰ هزار هکتار کمر بند سبز تصویب شده تنها ۹ هزار هکتار مانده است که در صورت تخصیص اراضی مورد نظر احداث آن هم به سرعت انجام می‌شود.

وی افزود:  امروز از پروژه ۱۲۵۰ هکتاری کمربند سبز تهران به همراه اعضای شورای شهر تهران بازدید به عمل آمد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران در خصوص گونه‌های کاشته شده در کمربند سبز تهران گفت: گونه‌های کاشته شده مقاوم به کم آبی هستند که با آبیاری تحت فشار تغذیه می‌شوند.

مختاری ادامه داد: در ارتفاع بالای ۱۸۰۰ متر گونه‌هایی مانند زالزالک زبان گنجشک غرس شده است.

وی در خصوص تأمین آب جهت آبیاری کمربند سبز گفت: طرح تأمین آب مورد نیاز کمربند سبز از طریق دانشگاه امام حسین (ع) محلاتی صورت می‌گیرد.

مختاری ادامه داد: در حال حاضر آبیاری از طریق آب خام صورت می‌گیرد، اما تصمیم بر آن است که تا سال ۱۴۱۰ آبیاری این گیاهان از طریق پساب صورت گیرد.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص جلوگیری از کوه خواری گفت: احداث کمربند سبز تهران موجب شد تا از گسترش ساخت و ساز‌ها در شهر تهران جلوگیری شود و با ایجاد کمربند سبز، بر سرانه فضای سبز تهران اضافه شود.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران در خصوص هزینه صورت گرفته در این پروژه، گفت: هزینه احداث هر هزار هکتار این پروژه مبلغی بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان است.

وی در خصوص تأمین هزینه احداث کمربند سبز گفت: قرار بود ۵۰ درصد هزینه احداث کمربند سبز تهران توسط دولت پرداخت شود که تا امروز تمام هزینه احداث کمربند سبز توسط شهرداری تهران تأمین شده است.

مختاری با اشاره به افزایش سرانه فضای سبز تهران گفت: در قبل از انقلاب تنها ۷۵ بوستان در پایتخت وجود داشت که سرانه فضای سبز هر شهروند ۱۶.۲۵ مترمربع بود که امروز ۷۵ بوستان ابتدای انقلاب به ۲۲۶۵ بوستان رسیده است.

شایان ذکر است؛ در این مراسم علی اعطا، محمود میرلوحی، افشین حبیب زاده از اعضاء شورای اسلامی شهر تهران نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.