سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس موسسه تحقیقات و سرم‌سازی رازی:

واکسن سه‌گانه آنفولانزا، نیوکاسل و گامبورو وارد بازار می‌شود

اسحاقی گفت: تا پایان سال جاری واکسن سه‌گانه‌ای برای مقابله با سه اختلال آنفولانزا، نیوکاسل و گامبورو برای طیور تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اسحاقی رئیس موسسه تحقیقات و سرم‌سازی رازی در مراسمی که صبح امروز در ساختمان این مجموعه برگزار شد؛ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری شاهد رونمایی از محصول جدیدی به نام واکسن سه‌گانه خواهیم بود؛ این واکسن طیور وظیفه مبارزه با سه بیماری آنفولانزا، نیوکاسل و گامبورو را بر عهده دارد و امیدوار هستیم که با ارائه این واکسن‌ها شیوع این بیماری در جامعه کنترل شود.

وی با اشاره به تلاش موسسه برای ارائه سه‌گانه دیگری برای مبارزه با سه ‌بیماری نیوکاسل، آنفولانزا و برونشیت برای سال آینده گفت: واکسن‌های ذکر شده در حال حاضر از کشورهای دیگر وارد می‌شوند، اما مدتی است که در بخش تحقیق و توسعه این موسسه به راهکاری برای تولید آن در داخل کشور دست پیدا کردیم؛ اقدامات صنعتی شدن و تولید انبوه این واکسن‌ها در حال اتمام است و به زودی شاهد ورود آن در بازار خواهید بود.

رئیس موسسه تحقیقات و سرم‌سازی رازی بیان کرد: بسته به اقدامات سازمان دامپزشکی و اخذ مجوز، سهم‌های متفاوتی را از بازار کسب خواهیم کرد در صورتی که واردات این واکسن متوقف شود، بیشتر بازار تولید آن به موسسه رازی اختصاص پیدا می‌کند، امکان تأمین این واکسن توسط موسسه رازی وجود دارد اما باید در انتظار مجوزهای ارائه شده توسط دامپزشکی باشیم.

تولید ۱۵ نوع واکسن در زمینه طیور در موسسه رازی

اسحاقی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۴۵ نوع واکسن در زمینه طیور در کشور مصرف می‌شود که حدود ۱۵ نوع از آن‌ها در موسسه رازی تولید می‌شود در حال حاضر توانایی تولید حدود هفت میلیارد دوز واکسن در این موسسه وجود دارد، اما در حقیقت سال گذشته حدود ۲ و نیم میلیارد دوز تولید شد.

وی تاکید کرد: در صورت متوقف شدن واردات در زمینه واکسن‌های تولیدی در موسسه رازی امکان افزایش حجم تولید وجود دارد و امیدوار هستیم تا بتوانیم با افزایش تولید به پیشرفت علم در کشور کمک کرده و در راستای اقتصاد مقاومتی حجم تولید داخل را افزایش دهیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.