مطالعات بالینی بر روی انسانها نشان داده بود که برخی افراد در مواجهه با چنین غذاهایی، رفتاری مشابه اعتیاد به موادمخدر را بروز میدهند. با این حال غذاهای غیرفرآوری شدهای نظیر برنج قهوهای یا ماهی قزل آلا موجب ایجاد چنین رفتارهایی نمیشوند.
مطالعات محققان دانشگاه میشیگان نشان داده است افرادی که شاخص توده بدنی بالاتری دارند، با مصرف غذاهای فرآوری شده با مشکلات بیشتری روبرو میشوند. به این ترتیب شاید بتوان گفت که برخی افراد بیشتر مستعد اعتیاد به این گونه موادغذایی هستند.
این دانشمندان بر این باورند که اگر غذاها موجب بروز رفتار اعتیادآمیز شوند، باید در برخی سیاستهای مرتبط با آنها و به ویژه تبلیغات و بازاریابی آنها در میان کودکان تجدیدنظر کلی کرد.
محققان تاکید دارند که باید در آینده پژوهشهای دیگری درباره تغییرات ایجاد شده ناشی از غذاهای فرآوری شده بر روی رفتار و نیز ساختار مغز انسان انجام شود.
منبع:مهر
انتهای پیام/