وی با بیان اینکه ظرفیت گردشگری استان مغفول واقع شده است، تصریح کرد: احداث زیرساختهای لازم برای توسعه مبحث گردشگری بهدلیل سختگیری و کارشکنی بانکها و دیگر قوانین سختگیرانه استانی روی زمین مانده است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات سرمایهگذاری در استان عنوان کرد: روند سرمایهگذاری در بخش گردشگری قم به حدی آزاردهنده است که سرمایهگذاران در نهایت ترجیح میدهند سرمایه خود را در بخشها و یا شهری دیگر هزینه کنند.
وی پیگیری مضاعف برای رونق تولید را موردتوجه قرار داد و افزود: تصویب صرف تسهیلات بانکی گرهی از مشکلات استان باز نمیکند بلکه باید جذب و پرداخت نهایی تسهیلات به صورت جدی دنبال و پیگیری شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت بالای اقتصادی دریاچه نمک اظهار داشت: برای استفاده از ظرفیت نمک دریاچه نمک بهترین مسیر قم است، اما در زمینه گردشگری روند کارشناسیها نشان از این داشته که قم بهترین راهکار موجود نبوده و نباید بیتالمال در این بخش بیجهت هدر رود.
احمد امیرآبادی خاطرنشان کرد: بسیاری از برنامههای راهبردی قم در مبحث اقتصاد مقاومتی مانند ایجاد راه دسترسی به دریاچه نمک، راهآهن قم- قزوین، فرودگاه و برخی محورهای دیگر علیرغم اینکه ردیف بودجه داشته، اما در عمل بودجه عملیاتی ندارد.
وی ادامه داد: متأسفانه مسئولان استان برخی راهبردهای اقتصادی را تصویب و دنبال میکنند که عملاً دولت توان پرداخت اعتباری به آنها را ندارد.
انتهای پیام/ش