وی ادامه داد: در صورتی که بیمار نارسایی کلیوی داشته باشد مصرف خودسرانه مکمل به دلیل برخی ترکیبات که نمیتوانند از کلیه عبور کنند میتواند آسیبهای کلیوی برای بیمار ایجاد کند.
کبریاییزاده بیان کرد: مصرف مکملها در صورتی که بیمار مبتلا به نارسایی کبدی یا نارسایی سایر ارگانهای بدن نباشد فرد را دچار عارضه خواهد کرد به همین دلیل همه افراد به ویژه بیماران باید مکملها را زیرنظر پزشک مصرف کنند.
رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکملهای تغذیهای و ورزشی با بیان اینکه برخی مکملها برای افراد خاص تجویز میشوند، گفت: در صورتی که فردی این مکملها را مصرف کند دچار عوارض خواهد شد همچنین مصرف خودسرانه ویتامین A و D با دز بالا میتواند خطر مسمومیت به دنبال داشته باشد.
وی با اشاره به تبلیغات سوء مکملهای تغذیهای و ورزشی در ماهوارهها و فضای مجازی اظهار کرد: مصرف این مکملها به دلیل آن که ترکیبات موجود در آنها قابل شناسایی نیستند و اغلب با برچسب روی مکمل مغایرت دارند میتوانند عوارض جبران ناپذیری را برای فرد به دنبال داشته باشند.
کبریاییزاده بیان کرد: متاسفانه شاهد آن هستیم که در تبلیغات ماهوارهای مکملهایی برای بیدار ماندن دانش آموزان و دانشجویان برای تمرکز بیشتر یا مکملهای لاغری تبلیغ میشوند که به این مکملها ترکیبات غیرمجازی اضافه میشود که میتوانند سیستم عصبی فرد را دچار اختلال کنند و فرد دچار آسیبهای مغزی شود.
رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکملهای تغذیهای و ورزشی افزود: همچنین مکملهایی که برای تقویت قوای ذهنی، جسمی یا جنسی در شبکههای مجازی و ماهوارهها تبلیغ میشوند حاوی ترکیبات سمی هستند و خطراتی را برای سلامتی فرد به دنبال دارند.
وی ناباروری و عقیم شدن را یکی از عوارض هولناک مصرف مکملهای غیرمجاز دانست و گفت: بسیاری از مکملهایی که در شبکههای مجازی و ماهوارهها تبلیغ میشوند میتوانند در خانمها تولید تخمک و در مردان تولید اسپرم را متوقف کنند.
انتهای پیام/