وی افزود: این تسهیلات در مناطق شهری با سود پنج درصد و در مناطق روستایی با سود چهار درصد در اختیار آسیب دیدگان قرار میگیرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اظهار داشت: برنامه ریزی و اولویت بندی برای اختصاص این میزان تسهیلات توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صورت میگیرد و اولویت نخست اختصاص تسهیلات به واحدهای مسکونی به طور کامل تخریب شده است.
طالبی بیان کرد: در مرحله نخست، نظارت فنی، آواربرداری و نقشه فنی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صورت گرفته و مالک خانه تخریب شده وجهی بابت این خدمات پرداخت نمیکند.
وی ادامه داد: با توجه به مصوبات کمیته سازندگی، بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور و کارگروه متناظر آن در استانها مقرر شد پروانه ساختمان در شهر و روستا برای واحدهایی که از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خدمات دریافت میکنند رایگان صادر شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اظهار داشت: این پروانه ساختمان بر اساس زیربنای ملک قبل از بروز سیل صادر میشود.
طالبی ادامه داد: دولت متعهد به پرداخت هزینه صدور پروانه ساختمانی به شهرداریها و دهیاریها برای نوسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین هر یک از دستگاههای استان باید نسبت به بازسازی و نوسازی شریانها و نقاط آسیب دیده اقدام کرده و جلب اعتبار مورد نیاز را از وزاتخانه پیگیر شوند.
انتهای پیام/ج