حجتالاسلام محمد قمی در آغاز این دیدار از حضور و تلاشهای حجتالاسلام سیدهاشمالحیدری در یاریرسانی به مناطق سیلزده ایران تشکر کرد. حجتالاسلام سیدهاشم الحیدری نیز از انتصاب حجتالاسلام قمی در سازمان تبلیغات اسلامی ابراز خرسندی کرد و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی موفقیت و طلب برکت کرد.
معاون حشدالشعبی در ادامه گفت: در فیلمی دیدم که حضرت امام (ره) به لازمبودن مردمسالاری در اسلام اشاره میکنند. اگر امام (ره) نبود، یقیناً یا اسلامی متحجّر داشتیم یا اسلامی فاسد و یا حتی دچار تغییر دین میشدیم. ولایت یک نعمت است. امام موسی کاظم (ع) چرا به زندان افتادند؟ چون عدهای امام معصوم زنده را رها کردند، عدهای هم بهغلط تقیه کردند و امام و تشیع آسیب دید.
وی با اشاره به وضعیت فرهنگی کشورهای اسلامی اظهار داشت: مسائل و مشکلاتی مانند انواع گناهان که نباید از آنها بهعنوان فساد نام برد، وجود دارند. در همین کشورهای اسلامی کسانی جذب شخصیتهای دینی و مجاهد مانند سید حسن نصرالله میشوند که ظاهر این افراد شاید موردپسند نباشد. این جذب، حداکثری است. همین افراد ابراز احساساتی نسبت به شخصیتهای دینی دارند که در ظاهر از آنها بعید به نظر میرسد. تأکید بر حجاب و مسائل شرعی خوب است اما مهمتر از آنها، حمایت از مقاومت است.
حجتالاسلام سیدهاشم الحیدری از ولایت بهعنوان یک فرصت نام برد و گفت: در حال حاضر به دلیل وجود نعمت ولایت، فرصت و توان انجام بسیاری از کارها را داریم. در سفرم به منطقه سیلزده پلدختر به روستایی رفتم که جوانان فاطمیون هم برای کمکرسانی آنجا بودند. فردی که خانهاش ویرانشده بود مرا دید و فهمید که عراقی هستم. اولین حرفی که به من زد تأکید بر وجود رهبری بود. گفت که مهم، رهبری است. تمام حرف او در آن شرایط ناگوار ارادت به رهبری بود. این پاکی و بصیرت مردم ایران است.
این فعال جبهه مقاومت با اشاره به این مسئله که تفکر امام (ره) پایه و اساس حرکت انقلابی است، افزود: حضرت آقا و در درجه دوم سید حسن نصرالله برای جوانان مقاومت الگو هستند و رهبری فعلی جمهوری اسلامی ایران الگوی زنده است. محبوبیت حضرت آقا بهعنوان مرجع تقلید و نه فقط یک رهبر سیاسی، در بسیاری از کشورها ثابت شده است.
حجتالاسلام قمی نیز طی سخنانی با اشاره به جمله معروف امام (ره) که دانشگاه مبدأ همه تحولات است، گفت: منظور امام صرفاً دانشگاههای جدید نیست بلکه حوزهها هم مشمول این جمله امام هستند و آنها هم مبدأ تحول هستند. جوانان باید حرف حساب اسلام را بشنوند. ابتکار امام (ره) طرح کردن مسئله بسیج دانشجو و طلبه به عنوان یک مفهوم راهبردی است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این مطلب که تلاش این سازمان ارتباطگیری با دانشجویان و طلاب نخبه است، گفت: در مسیر این ارتباط درصدد تقویت آنها هستیم تا مبیّن و مبلّغ اسلام ناب شوند.
وی تصریح کرد: کار کردن با دانشجویان بسیار برکت دارد. هر طلبه و دانشجوی انقلابی را باید تقویت علمی کرد. در ایران اردوهایی برگزار میکنیم که دانشجویان و طلاب نخبه، بدون توجه به مرزها و ملیتها در کنار هم آموزش میبینند. این همنشینی بسیار مؤثر است و همه آنها نشان از دوراندیشی امام (ره) دارد که مفهوم راهبردی و جهانی بسیج دانشجو و طلبه را مطرح کردند.
انتهای پیام/