سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار تهران خبر داد

فرصت دو هفته‌ای به بهزیستی و معاونت درمان دانشگاه‌ها برای تبیین آیین نامه معتادان منع پذیرش

محسنی بندپی گفت: سازمان بهزیستی و معاونت درمان دانشگاه‌ها دو هفته فرصت دارند تا آیین نامه معتادان منع پذیرش را تبیین کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در اولین نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران که امروز (سه‌شنبه سوم اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: اعتیاد مهم‌ترین معضل در حوزه آسیب‌های اجتماعی کشور است و از همین رو ما در استان تهران باید نگاه ویژه تری نسبت به همه ابعاد اعتیاد داشته باشیم و هر کدام که مسئولیتی را پذیرفتیم به نحو احسن مسئولیت مان را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه باید به همنوعان خود که بر اثر لغزش به مصرف ماده مخدر کشیده شده‌اند، کمک کنیم، افزود: با توجه به افزایش سطح زیر کشت موادمخدر در افغانستان و اینکه ایران بازار هدف موادمخدر است باید اقدامات خود را در خصوص پیشگیری و مقابله بیشتر کنیم.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: بر اساس آیین‌نامه معتادان منع پذیرش باید دستگاه‌ها نماینده تام الاختیار معرفی کنند تا مصوبات شان لازم الاجرا باشد و دیگر شاهد اتفاقی که درخصوص وزارت بهداشت افتاد نباشیم، چرا که معاونین اجتماعی به دلیل نگاه اجتماعی شان دلسوزانه مسائل را می‌پذیرند، اما معاونت درمان باز هم کار خود را انجام می‌دهد. در حالی که مهمترین قضیه ما درمان معتادان است و همان طور که وزارت بهداشت ادعا می‌کند تولیت سلامت را برعهده دارد، اینجا هم با توجه به اینکه موضوع سلامت مطرح است، باید درمان معتادان را بپذیرد.

بندپی درباره اجرایی شدن مصوبات این جلسات نیز گفت: ممکن است از زمان تصویب تا ابلاغ یک مصوبه یک هفته زمان نیاز باشد، در حالی که در خصوص معتادان نباید یک دقیقه را از دست دهیم و بنابراین باید مصوبات این جلسات بلافاصله اجرایی شود.

وی درباره اینکه گفته می‌شود شورای اجتماعی کشور در خصوص جمع آوری معتادان برنامه‌ای ندارد، گفت: اگر در سال گذشته معتادان جمع‌آوری نمی‌شدند، با توجه به سیلی که در تهران اتفاق افتاد حتما با تلفات انسانی مواجه می‌شدیم، اما باید تلاش کنیم که در مدت ۶ ماه یا یک سالی که معتادان را در مراکز بازپروری نگهداری می‌کنیم، اثربخشی ما بیشتر شود و این افراد بعد از خروج از این مراکز دوباره به اعتیاد بازنگردند، از این رو لازم است که سازمان فنی و حرفه‌ای حتما در مراکز بازپروری حضور داشته و به معتادان آموزش مهارت‌های لازم را ارائه دهند.


بیشتر بخوانید: مصادره خانه‌های پلاک قرمز محله هرندی برای تخریب


استاندار تهران همچنین در خصوص آیین نامه غربالگری معتادان منع پذیرش گفت: آیین نامه غربالگری باید با حضور دو سازمان بهزیستی و معاونت درمان دانشگاه‌ها ظرف مدت دو هفته مشخص شود. همچنین ما از شهرداری انتظار داریم که در خصوص احداث و تأسیس مراکز جامع حمایتی به ما کمک کند تا بتوانیم از لحاظ اجتماعی این افراد را حمایت کنیم و باید بپذیریم که این افراد شهروندان شهر تهران هستند و باید مورد حمایت قرار گیرند.

وی افزود: در محلات شوش، هرندی و مولوی نیز باید یک سری اقدامات فرهنگی انجام شود و نباید اجازه دهیم موادفروشان آنجا ما را دور زده و از منازل پلاک قرمز پلمپ شده برای فروش مواد خود استفاده کنند و به طور مثال شهرداری می‌تواند این منازل را تملک کند  و برای فضای سبز شهری قرار دهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.