سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون اول رئیس جمهور مطرح کرد؛

نخبگان؛ یکی از نقاط اتکاء برای مقابله با تحریم‌ها/ بازاری ۸۰ میلیونی در اختیار محصولات با قدرت رقابت پذیری

جهانگیری گفت: نخبگان یکی از نقاط امید کشور هستند تا در مقابل فشار‌ها مقاومت کرده و با اتکاء به توان داخلی نیاز‌ها را تأمین کنیم.

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، نهمین جلسه هیات امنای پارک علم و فناوری پردیس به ریاست معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در این جلسه فعالیت‌های پارک علم و فناوری پردیس و شرکت‌های عضو آن را مثبت ارزیابی و بر لزوم تلاش هر چه بیشتر مسئولان پارک برای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان تأکید کرد.

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: اگر جهت گیری پارک‌های فناوری کشور و شرکت‌های دانش بنیان به سمت ارائه طرح‌های نوین و تجاری سازی ایده‌های نوین باشد، این مراکز علمی به جایگاهی برای جذب و حفظ استعداد‌ها و نیروی انسانی نخبه کشور تبدیل می‌شوند و دیگر شاهد مهاجرت نیروی انسانی مستعد و نخبه به خارج از کشور نخواهیم بود.

جهانگیری با اشاره به تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران، از نیروی انسانی و نخبگان کشور به عنوان یکی از نقاط اتکاء برای مقابله با تحریم‌ها یاد کرد و افزود: پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فناوری کشور یکی از نقاط امید کشور هستند تا بتوانیم در مقابل فشار‌ها مقاومت کرده و با اتکاء به توان داخلی، نیاز‌های کشور را تأمین کنیم.

معاون اول رئیس جمهور از معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری خواست جلساتی را با اعضای هیات امنای پارک علم و فناوری پردیس برگزار کند و ضمن بازتعریف برنامه‌ها و مأموریت ها، جهت گیری پارک و شرکت‌های دانش بنیان را به سمت فعالیت‌ها و طرح‌های نوین و بزرگ هدایت کنند.

وی مطرح کرد: اگر طرح‌ها و برنامه‌های بزرگی توسط پارک‌های علم و فناوری کشور تعریف شود بی تردید نظام بانکی، شرکت‌های سرمایه گذاری و بخش خصوصی پای کار خواهند آمد و منابع مالی مورد نیاز اجرای این طرح‌ها را تأمین خواهند کرد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به دغدغه پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان در خصوص بازار محصولات تولیدی افزود: ایران از بازاری ۸۰ میلیون نفری برخوردار است ضمن آن که اگر بتوانیم محصولاتی قابل رقابت تولید کنیم بازار کشور‌های همسایه نیز در اختیار ما خواهد بود.

برنامه ریزی برای اجرای طرح توانمندسازی شغلی برای دانشجویان

همچنین در ادامه مهدی صفاری نیا  رئیس پارک علم و فناوری پردیس با اشاره به اینکه ۲۸۶ هزار متر مربع فضای پژوهشی و فناوری در پارک علم و فناوری پردیس وجود دارد، گفت: میزان سرمایه گذاری در این پارک ۱۵ هزار میلیارد ریال است که این سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه ۱۰ درصد میزان صادرات پارک‌های علم و فناوری کشور، ۸۰ درصد از فروش پارک‌ها و ۱۰ درصد از کل تعداد شاغلان این پارک‌ها در اختیار پارک علم و فناوری پردیس قرار دارد، افزود: در حال حاضر ۳۰۵ شرکت دانش بنیان و ۷۰ استارتاپ در پارک فناوری پردیس فعالیت دارند.

رئیس پارک علم و فناوری پردیس از برنامه ریزی برای اجرای طرح توانمندسازی شغلی برای دانشجویان خبر داد و گفت: محصولات شرکت‌های دانش بنیان از طریق سامانه‌ای تحت عنوان شبکه فن بازار در معرض اطلاع دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته تا نیاز‌های خود را از طریق تولید این شرکت‌ها تأمین کنند و از خرید محصولات خارجی مشابه خودداری شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.