وی افزود: غضنفری توضیح مفصلی پیرامون دلایل ادغام دو وزارتخانه بازرگانی و صنعت و معدن سابق را ارائه کرد و معتقد بود در تمتم مراحل تنظیم بازار، تولید و صادرات به این نتیجه رسیدیم که تولید و تجارت باید در یک دستگاه و تحت مدیریت یک وزارتخانه مدیریت شود.
نقوی حسینی تصریح کرد: به اعتقاد غضنفری در سالهای ۹۰ و ۹۱ که تحریم بودیم ادغام این وزارتخانهها نشان داد که تا چه میزان این موضوع به مقابله با تحریمها کمک کرد، در آن زمان تصمیماتی اتخاذ میشد که دولت فعلی با تاخیر فراوان همان تصمیمات را اتخاذ کرده است؛ در شرایط تحریمی به فرماندهی واحد نیاز داریم و در شرایط فعلی که ما با تحریم رو به رو هستیم نباید به ساختار بپردازیم. همچنین اگر سایر بخشهای اقتصادی تنظیم نباشد برای مثال ارز گران شود تفکیک یا عدم تفکیک وزارتخانهها مشکلی را حل نمیکند.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی ادامه داد: ضیغمی از اتاق تعاون نیز اعتقاد داشت مشکل اصلی طرح تفکیک و ادغام "تنظیم بازار" است، در این مسیر هم تامین کالا نقش اساسی را ایفا میکند البته تصمیمات اتخاذ شده از سوی مدیران نیز ممکن است به آشفته شدن بازار دامن بزند؛ در دولت قبل تنظیم بازار مدیریت میشد.
وی افزود: اکنون مشکل کشور ادغام یا عدم ادغام نیست بلکه وحدت فرماندهی تجاری و بازرگانی را به هم زده ایم و مشکل دیگر این است که آشفتگی بازار سفره مردم را دچار مشکل کرده است، اگر تفکیک هم انجام شود همین معاون داخلی وزارت صمت و تنظیم بازار مسئولیت دارد.
نقوی حسینی تصریح کرد: در این جلسه کارشناسان حوزه بازار، بازرگانی و تجارت گفتند که باید بین تصمیمات غلط در حوزه ارزی و آشفتگی بازار و ساختار جدا کنیم. همچنین بیان شد که در اغلب کشورها بین حوزه تولید و بازار وحدت وجود دارد.
انتهای پیام/