سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سلطانی فر:

سیل زدگان برای ترک محل‌های اسکان اضطراری عجله نکنند

وزیر ورزش و جوانان گفت: سیل زدگان برای ترک محل‌های اسکان اضطراری عجله نکنند و لزومی به تخلیه فوری محل‌های اسکان نیست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری خوزستان، مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان در بازدید از مرکز مدیریت و کنترل حوادث مدیریت بحران استان خوزستان گفت: حین بازدید از برخی مکان‌های اسکان موقت، برخی می‌گفتند فعلا ما را بیرون نکنند چراکه وضعیت خانه‌های ما روشن نیست.

وی بیان کرد: ما هیچ الزامی برای تخلیه مکان‌های اسکان اضطراری سیل زدگان، نداریم و مردم با تمایل خودشان و با عادی شدن شرایط، به سر زندگی خود خواهند رفت.

سلطانی فر با تاکید بر این که همه کسانی که در اسکان موقت بودند از خدمات ارایه شده توسط وزارت ورزش و جوانان رضایت داشتند اظهار داشت: مکان‌های اسکان موقت تا آخرین نفری که خودش بخواهد محل اسکان را ترک کند در اختیار ستاد مدیریت بحران استان‌ها خواهد بود.

این مقام مسئول تصریح کرد: البته ظرف چند هفته آینده با عادی شدن شرایط مردم به سر زندگی خود خواهند رفت، چراکه هیچ کسی دلش نمی‌خواهد خانه و کاشانه امن خود را رها کرده و در یک چادر زندگی کند.

وزیر ورزش و جوانان با بیان این که دولت و مردم خود را موظف به کمک به سیل زدگان می‌دانند، افزود: تا پایان وضعیت امدادرسانی، بازسازی و عادی شدن اوضاع در کنار مردم سیل زده از جمله مردم سیل زده خوزستان هستیم.

مسعود سلطانی فر اذعان داشت: در مجموعه وزارت ورزش و جوانان و جامعه ورزش از روز‌های نخست فروردین ستاد امداد و پشتیبانی تشکیل شد که در ابتدا تمرکز بر استان‌های گلستان و مازندران سپس فارس بود و در روز‌های ۵ و ۶ فروردین روی بقیه استان‌ها مانند کرمانشاه، لرستان و خوزستان متمرکز شدیم.

وی در ادامه بیان کرد: نخستین اقدامی که در دستور کار ما قرار گرفت و بلافاصله اجرایی شد این بود که تمام مکان‌ها و فضا‌های ورزشی را در اختیار ستاد مدیریت بحران استان و سیل زدگان قرار دادیم.

بیش از یک هزار مکان ورزشی در اختیار ستاد بحران قرار گرفت

سلطانی فر با اشاره به اینکه حدود یک هزار و ۲۰۰ مکان ورزشی در اختیار ستاد‌های مدیریت بحران سراسر کشور قرار گرفت گفت: از این تعداد ۷۰۰ مکان به منظور اسکان سیل زدگان، مسافران نوروزی و محل جمع آوری کمک‌های مردمی مورد استفاده قرار گرفت.

وی اظهار کرد: همچنین ۲ هزار و ۹۰۰ سازمان مردم نهاد مکلف شدند در صحنه حضور داشته باشند و امداد رسانی کنند علاوه بر این رویکرد برنامه هفته جوان را به حضور در مناطق سیل زده اختصاص دادیم.

سلطانی فر با اشاره به کمک‌های دیگر جامعه ورزش به سیل زدگان گفت: بیش از ۵۰ محموله کمک‌های مختلف از طرف جامعه ورزشی سراسر کشور جمع آوری و ارسال شد و بسیاری از نیرو‌های فنی در فدراسیون‌های قایق رانی، کوهنوردی، نجات غریق، پزشکی، مورتور سواری و اتومیبیل رانی در استان‌های مختلف از روز‌های نخست حضور یافتند تا بتوانند در کنار امداد رسانی بخشی از آلام مردم را بکاهند.

وی افزود: به طور کلی نزول رحمت الهی اگر چه برای کل کشور رحمت بود، اما برای مردم برخی استان‌ها به ویژه خوزستان موجب زحمت و خساراتی شد که در مجموع معتقدیم عواید و منافع این سیل با برطرف کردن مشکلات مردم و با جبران خسارت‌ها در نهایت برای اقتصاد و توسعه کشور قابل توجه خواهد بود.

وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس چندی پیش اعلام کرده بود که خشکسالی در ایران آثار و عوارضی دارد به طوری که موجب می‌شود ۵۰ میلیون نفر از جمعیت ایران مهاجرت کنند که در اثر آن وضعیت اقتصادی و اجتماعی ایران را به شدت بحرانی خواهد کرد.

وی افزود: در واقع وی با این تهدید و پیش بینی قصد داشت مردم دست از اهداف و آرمان هایشان بردارند و پیش بینی شرایط بحرانی را برای مردم ایران بر اثر خشسالی متصور شده بود که لطف خدا موجب شد به اندازه کافی کشور از نظر منابع آبی تقویت شد.

سلطانی فر گفت: هر چند سیلاب خسارات قابل توجهی در چند استان به جای گذاشته است، اما موظف هستیم با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و توصیه‌ها و دستورات مکرر و مستمر رییس جمهور با همه توان در دستگاه‌های اجرایی به مناطق سیل زده کمک کنیم و در استای جبران خسارت گام برداریم.

وی ادامه داد: پس از عید نوروز تقریبا ۲ سوم وقت دولت مربوط به مسایل به سیل و اتخاذ روشها، سیاست‌ها تصمیماتی برای جبران خسارت‌ها بوده است.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.