وی با بیان اینکه آبگرفتگی این روستاها ناشی از شکستگی دایک کانال نیاتک بوده است، اظهار داشت: ساکنان این روستا توسط نیروهای جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در مکان امن اسکان داده شدند.
وی افزود: همچنین با توجه به شدت سیلاب جاری شده از سوی افغانستان و مشکل ایجاد شده در بخشی از دایک نیاتک هیرمند علاوه بر این روستاهای دچار سیلاب ۱۱ روستای دیگر این شهرستان نیز در معرض آبگرفتگی قرار گرفتند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: پنج مسیر ارتباطی در هیرمند به دلیل جاری شدن سیلاب همچنان مسدود است.
وی افزود: سیلابهای غیر قابل کنترل افغانستان از طریق رودخانه هیرمند با حجم زیاد همچنان درحال وارد شدن به منطقه سیستان است.
شهنوازی اظهار داشت: هم اینک تمام امکانات برای رفع مشکل به وجود آمده و هدایت سیلاب به سمت تالاب بین المللی هامون بسیج شده است.
سیلابهای غیر قابل کنترل افغانستان از اواخر اسفند سال گذشته در منطقه سیستان جاری شده است.
این سیلابها پس از بارندگیهای هفته گذشته در حوضه آبریز رودخانه هیرمند و آب شدن برفهای کوههای هندوکش در بالا دست این رودخانه از جمعه شب سیلاب شدت بیشتری گرفته است.
منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده و با ولایت نیمروز افغانستان هم مرز است.
انتهای پیام/ع