وی افزود: در بازار مسکن به طور جدی با سوداگری برخورد نشده و بخشی از خانهها احتکار میشودو برخی افزایش قیمتها دلیل ندارد در حالیکه در بسیاری از کشورها بر خانههای خالی مالیات میبندند.
غلامی اظهار کرد: باید به سمت کاهش هزینههای تولید مسکن پیش برویم و واحدهای انبوده نباید مشارکتی تولید شود و انبوه ساز صاحب واحدها شود بلکه مردم به صورت پیش خرید باید صاحب واحدهای مسکونی شوند. انبوه ساز نباید مالک مطلق خانه ها باشد و هنگام فروش، قیمت دلخواه خود را ارائه کند.
وی ادامه داد: اینکه دولت بتواند بخش اعظمی از هزینه خرید مسکن را به قشر متوسط جامعه پرداخت کند، آرزوی هر دولتی است اما واقعیت این است که در عمل چنین امکانی وجود ندارد.
وی افزود: آنچه مهم است این تسهیلات برای واحدهایی تا ۱۰۰ متر است و سیاست گذار به سمت ساخت واحدهای کوچک میرود و دوره بازپرداخت از ۱۲ به ۱۵ سال افزایش یافته است.
اصلانی گفت: ما نباید تنها یک رویه برای بخش خاص داشته باشیم و باید به نیاز همه گروهها توجه شود و انواع روشهای حمایتی برای کم درآمدها میان درامدها و مابقی اقشار جامعه داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: حضور بیش از ۲ هزار دلال در شهر پردیس/ امسال پرونده ۴۰ هزار واحد مسکن مهر پردیس بسته میشود
در ادامه رهبر نائب رئیس انجمن انبوه سازان در این ارتباط اظهار کرد: با افزایش دو برابری قیمت مسکن قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است و تنها راه اینست که هزینههای تولید را کاهش دهیم و یا از طریق اعطای تسهیلات به خرید کمک کنیم.
وی ادامه داد: تسهیلات با این نرخ سود معضلی برای پرداخت کنندگان محسوب میشود. بسیاری از کسانی که در جستجوی خرید مسکن متوسط هستند، توان بازپرداخت وام با سود ۱۷ درصد را ندارند.
رهبر تاکید کرد: اگر قرار است تسهیلات داده شود اول باید تولید مسکن را به مرحلهای برسانیم که تعداد واحدها به اندازه کافی باشد و نباید از بخش تولید غافل شد.
انتهای پیام/
1-وقتی قیمت مصالح ساختمانی بطور میانگین 5 الی 6 برابر شده، چطور می شود قیمت مسکن ثایت بماند!!!!!!!!!!! مگر ساختمان با چیزی غیر از مصالح، ساخته می شود.
2-وقتی قیمت زمین نسبت به سال گذشته بطور میانگین 3الی 4 برابر شده چطور توقع دارید قیمت مسکن ثابت بماند!!!!!!!!