سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان؛

حدود ۴۰ درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود اطلاع ندارند

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۳۰ تا ۴۰ درصد از مبتلایان به فشار خون بالا از بیماری خود اطلاع ندارند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حبیب الله موسوی بهار، رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در آیین افتتاحیه هفته سلامت بیان کرد: همچنین به اندازه افراد مبتلا به دیابت شناسایی شده، بیمار دیابتی شناسایی نشده در استان همدان وجود دارد.

وی افزود: مراقبان سلامت، وضعیت سلامت افراد را با اندازه گیری قد، وزن، دور کمر، دور ران پا و آزمایش‌ها میزان چربی، فشار خون و دیگر آزمایش‌ها می‌سنجند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان تاکید کرد: مراقبان سلامت نباید منتظر حضور مردم در مراکز جامع سلامت شوند بلکه باید به افراد تماس برقرار کرده و به در خانه آن‌ها مراجعه کنند.

موسوی بهار اضافه کرد: مسئولان باید وضعیت فعال بودن مراقبان سلامت را بررسی کنند و هیچگونه کم کاری مورد تایید و پذیرش نیست.

وی بیان کرد: مراقبت‌های اولیه یکی از اصول مورد تاکید در شعار هفته بهداشت است که تحقق این موضوع موجب محقق شدن بخش دوم این شعار یعنی پوشش همگانی سلامت می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان افزود: علوم پزشکی جزو معدود واحد‌هایی است که بی درنگ بعد از ارایه خدمت، درباره نحوه ارایه خدمات، از مراجعان نظر سنجی می‌شود.

موسوی بهار بیان کرد: این مجموعه پیوسته در معرض سنجش افکار عمومی قرار دارد و در صورت اعلام نارضایتی موضوع به سرعت پیگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: نحوه ارایه تمامی خدمات حتی در دور افتاده‌ترین مناطق به راحتی قابل رصد و دسترسی است به گونه‌ای که می‌توان هر لحظه عنوان کرد در کدام روستا چه خدمات پزشکی توسط مراقبان سلامت در حال ارایه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان درباره پرونده الکترونیک سلامت گفت: سامانه سیب به منظور ارایه خدمات سلامت به صورت الکترونیکی دایر شد که تاکنون بیشتر شهرستان‌ها به صورت ۱۰۰ درصد زیر پوشش این سامانه قرار گرفتند.

موسوی بهار ادامه داد: استقبال در ۲ شهرستان همدان و ملایر کمتر از مابقی شهرستان‌ها است که علت آن مراجعه نکردن افراد ساکن در بالای شهر، افراد تحصیل کرده و نظامی‌ها برای تکمیل پرونده است.

وی اضافه کرد: گام بعدی دانشگاه علوم پزشکی اجرای طرح نظام ارجاع است و در این صورت شهروند با مراجعه به مراکز بهداشتی ویزیت شده و در صورت نیاز ارجاع داده می‌شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان اجرای این طرح را در کاهش هزینه سرسام آور درمان و ساماندهی وضعیت کنونی موثر دانست و گفت: تمامی طرح‌های بهداشتی به منظور بهره مندی مناسب مردم از خدمات اجرایی می‌شود.

موسوی بهار اظهار داشت: با وجود امکانات مناسب پزشکی، اما بسیاری از شهروندان در صورت بیماری به مراکز سلامت مراجعه می‌کنند در حالیکه باید برای پیشگیری از بروز بیماری به این مراکز حضور یافت.

برنامه‌های هفته سلامت از یکم اردیبهشت با شعار مراقبت‌های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت آغاز شده است.

انتهای پیام/ د

بی خبری حدود ۴۰ درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.