غفاری ادامه داد: عمل نخبگان معطوف به آینده است چرا که علم و فعالیتهای علمی بهطور ذاتی از افقهای باز بهرهمند میشوند.
وی با بیان اینکه جستجوی آیندهای بهتر محتاج به زندگی فردا و داشتن الزامات علمی است، گفت: تعهد به فردا برای زندگی بهتر نیاز است و بخش نخبگانی باید درجه نخست عملکرد خود را در دانشگاهها و اجتماع معرفی کند و نهادی که بیش از هر نهاد دیگری از علم و دانش بهرهمند شود، موفقتر خواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم درباره جشنواره ملی زن و علم بیان کرد: این جشنواره رخدادی ملی است که میکوشد با معرفی زنان توانمند در حوزههای علمی، فرهنگی و اجتماعی غرور ملی را در معرض دید جامعه قرار دهد.
غفاری افزود: اعطای جایزه مرحوم مریم میرزاخانی به عنوان یکی از شخصیتهای فاخر کشور میتواند انگیزهای مضاعف برای نقشآفرینی هر چه بیشتر سایر بانوان ایجاد کند.
وی درباره رتبهبندی بانوانی که در این جشنواره شرکت کردند، اظهار کرد: بانوان دانشمند در سه رده سنی کمتر از ۴۰ سال، ۴۰ تا ۶۵ سال و بالای ۶۵ سال و در ۶ گروه فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، دامپزشکی، محیط زیست، هنر و علوم پزشکی شرکت کردهاند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم یادآوری کرد: نقش سازمانهای مختلف در این جشنواره را ارج مینهیم و امیدواریم فضای بهتر علمی برای بانوان کشورمان ایجاد شود.
انتهای پیام/