وی با اشاره به اینکه خرید و فروش زعفران در بازار از شرایط عادی برخوردار است، افزود: اگرچه برخی افراد در ابتدای فصل با خرید زعفران و دپو در انبارها منتظر افزایش قیمت هستند، اما با روند کنونی بازار پیش بینی میشود که نوسان خاصی رخ ندهد.
حسینی ادامه داد: با توجه به آنکه بیشترین زعفران در اختیار بزرگترین تولیدکننده است، از این رو برای فروش محصول در بازارهای هدف نیاز به بازاریابی و تعامل داریم.
بیشتر بخوانید: طلای سرخ گران شد/ حداکثر قیمت هر کیلو زعفران نگین ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
عضو شورای ملی زعفران با اشاره به اینکه صادرات زعفران طبق روال عادی در حال انجام است، بیان کرد: با توجه به میزان تولید زعفران، روند کنونی صادرات مد نظر ما نیست.
وی مشکلات نقل و انتقال پول و تعهد صادرکنندگان برای بازگشت پول را از جمله موانع پیش روی صادرکنندگان دانست و گفت: موانع پیش روی صادرکنندگان موجب شد تا عمده صادرات توسط افراد غیرحرفهای انجام شود.
حسینی با اشاره به اینکه صادرات زعفران توسط کارتهای یکبار مصرف را تایید یا تکذیب نمیشود، بیان کرد: اگرچه دلیلی برای صادرات زعفران با کارتهای یکبار مصرف نیست، اما با توجه به سخت گیریهای دولت برای صادرات زعفران طبیعی است که اگر صادرات از طریق کارتهای یکبار مصرف انجام نشود، قاچاقچیان در امر صادرات قد علم میکنند.
این مقام مسئول با تاکید بر این مسئله که دولت باید از تصدی گری در سیاستگذاری صادرات دست بردارد، افزود: سیاستگذاری در امر صادرات باید توسط تشکلها و دست اندرکاران امر انجام شود تا براین اساس صادرکنندگان بتوانند تمهیداتی برای بازگشت پول به کشور برنامه ریزی کنند.
وی در پایان با انتقاد از تعلل گمرک در اعلام آمار صادرات زعفران تصریح کرد: تاکنون دولت آمار ۱۲ ماهه صادرات را اعلام نکرده است که این امر یکی از مشکلات جدی پیش روی صادرکنندگان به شمار میرود.
انتهای پیام/