سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک مقام مسئول در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

مشکلی در توزیع آرد وجود ندارد/ نارضایتی مردم از کیفیت نان تولیدی

کرمی گفت: با توجه به رفع مشکلات سامانه جامع آرد و نان، کارخانه‌های آردسازی به موقع آرد را در اختیار واحد‌ها قرار می‌دهند.

محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکلی در توزیع آرد وجود ندارد، اظهار کرد: با توجه به رفع مشکلات سامانه جامع آرد و نان، کارخانه‌های آردسازی به موقع آرد را در اختیار واحد‌ها قرار می‌دهند.

وی از افزایش قیمت آرد خبر داد و گفت: با توجه به افزایش ۳۵ درصدی هزینه‌های کارگری، کارخانه‌های آردسازی به دنبال آن هستند تا نرخ آرد را حدود ۱۰ درصد افزایش دهند که در صورت تحقق این موضوع به طبع باید این افزایش در بخش نان صورت گیرد.

کرمی ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید نظیر بیمه و کارگری و غیره واحد‌های نانوایی باید نرخ پیشنهادی خود را به دولت اعلام کند تا براساس آن مسئولان دولتی تصمیمات لازم را اتخاذ کنند چرا که قیمت گذاری نان در بخش دولتی بر عهده دولت است.


بیشتر بخوانید: هشدار نسبت به قاچاق گندم از مرز‌های کشور/ نرخ خرید تضمینی هر کیلو گندم ۱۷۰۰ تومان


رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم با انتقاد از ثبات قیمت نان در ۴ سال اخیر بیان کرد: سال گذشته مرکز وزارت بازرگانی استان تهران طی بررسی‌های صورت گرفته به این نتیجه رسید که نرخ نان به سبب افزایش هزینه‌های تولید و ثبات قیمت در ۴ سال اخیر باید ۳۵ درصد افزایش یابد که در مقابل دولت اجازه این افزایش نرخ را نداد.

به گفته وی، با توجه به ثبات نرخ نان در سال‌های گذشته از دولت انتظار می‌رود که مطابق هزینه‌های تولید مجوز افزایش قیمت نان را صادر کند تا اجحافی در حق نانوایان صورت نگیرد.

کرمی با اشاره به اینکه نانوایان با مشکلات متعددی در امر تولید روبرو هستند، بیان کرد: با توجه به ثبات نرخ نان در سال‌های اخیر، نانوایان برای جبران هزینه‌های تولید چاره‌ای جز کاهش وزن خمیر ندارند که این امر در کیفیت نهایی محصول تاثیر گذار است.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم صنعتی در پایان تصریح کرد: با توجه به کاهش کیفیت نان و نارضایتی مردم از بی کیفیتی نان‌های تولیدی انتظار می‌رود که دولت هر چه سریع‌تر نرخ جدید نان را مطابق با هزینه‌های تولید اعلام کند تا نانوایان برای جبران هزینه‌های خود مجبور به کاهش کیفیت نباشند.

انتهای پیام/

نانوایان برای جبران هزینه های تولید چاره ای جز کاهش وزن خمیر ندارند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
منصور
۱۱:۵۳ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
ببخشید // چرا دوباره میخوان نان را گرون کنن ؟؟
ناشناس
۱۰:۴۸ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
نانی که مردم ما اکنون می خورند بدون سبوس(نول کشی= نسل کشی) و در نتیجه فاقد عناصر ضروری برای سلامتی است و شاخص گلایسمیک آن بالاست - شامل عرق کف دست و سلول های مرده پوست خمیرگیر است - بعلت سوختن و قهوه ای شدن حاوی سم آکریلامید است که سرطان زاست - شامل میکروبهای اسکناس های رد و بدل شده و میکروبهای تلفن همراه فروشنده است - فرصت تخمیر شدن را ندارد، در این صورت چگونه انتظار داریم مردم با خوردن این نان هاسالم بمانند.
ناشناس
۱۳:۴۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
احسنت. من که وقتی میرم توی نانوایی، با خودم می گم چگونه اینها خجالت نمی کشند و چنین نانی رو تحویل مشتری می دهند. نان وای واقعی مادربزرگ های قدیم بودند که بوی نانشان یک محله را بر می داشت نه این نان واها. اون وقت این نون های بی کیفیت رو هم می خواهند گرون کنند.
ناشناس
۱۰:۲۸ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
مردم باید اختیار داشته باشند نان را هم مثل سایر غذاها در منزل بپزند و یا از نانوایی بخرند، برای بهبود وضعیت نان در کشور باید مردم را در پختن نان در منزل توانا کنیم و این کار با عرضه آرد کامل(7%) و دستگاه بخار پز نان به مردم و آموزش پخت نان از تلویزیون امکان پذیر است.
ناشناس
۱۴:۲۲ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
امیدوارم این کار واقعا انجام بشه نانی که میخوریم متاسفانه هیچ کیفیتی ندارد.