وی ادامه داد: در این المپیاد دانشجویان هم رشته با یکدیگر تیمهای مختلفی را تشکیل میدهند و در لیگ های گوناگون با یکدیگر به رقابت میپردازند.
سارنگ درباره مزیت این المپیاد ورزشی نسبت به دیگر المپیادها بیان کرد: در سایر المپیادهای دانشگاهی چند دانشجو از رشتههای مختل یک دانشگاه گرد هم جمع می شوند و مسابقات جنبه رسمی ندارد؛ اما در المپیاد ورزشی که ما برگزار کردهایم دانشجویان از یک رشته واحد با یکدیگر تشکیل تیم میدهند و مسابقات به صورت کاملا حرفهای برگزار میشود.
مدیرکل تربیت بدنی واحد علوم تحقیقات تصریح کرد: در مجموع ۱۸ تیم دانشگاهی تشکیل شدند که از اواسط اسفند مسابقات خود را آغاز کردند و روز ۱۴ اردیبهشتماه اختتامیه مسابقات برگزار و برندگان مشخص میشوند.
سارنگ با اشاره به برگزیدگان این المپیاد ورزشی بیان کرد: اول هر گروه ورزشی مشخص می شوند و به آنها مدال و جایزه نقدی تعلق میگیرد.
وی با بیان اینکه مسابقات ماه مانند المپیک به صورت حرفهای برگزار میشود گفت این مسابقات کاملا حرفه ای و اصول ارزشی در آنها رعایت شده است.
سارنگ درباره نقش بانوان در این دوره از المپیاد گفت: بانوان نقش پررنگی را در این المپیاد ورزشی داشتند و در رشتههای شنا والیبال فوتبال دستی، دومیدانی، دارت و تنیس روی میز شرکت کردند.
مدیرکل تربیت بدنی واحد علوم تحقیقات تصریح کرد: هدف ما این است تا از ظرفیت دانشجویان ورزشکار به بهترین نحو استفاده کنیم؛ این مسابقات محفلی است تا آنها به تیمها و لیگهای برتر معرفی شوند.
انتهای پیام/