این مورد به دلیل اختلاف فرکانسی شبکههای مخابراتی در این کشورها با دیگر نقاط دنیا و البته برخی موارد پتنتی بوده است که تا به امروز نیز بر قوت خود باقی هستند و به مانند سالیان گذشته امسال نیز سامسونگ تصمیم به ادامه این رویه گرفته است.
نکته بعدی در طراحی چیپستهای شرکت سامسونگ این است که این شرکت هموراه چند ماه بعد از معرفی چیپستهای پرچمدار شرکت کوالکام، چیپست پرچمدار خود از خانواده اگزینوس را معرفی میکند.
این بدان معناست که این شرکت زمان کافی برای انجام تنظیمهای نهایی برای تقریباً یکسان نگه داشتن توان پردازشی چیپست جدید خود با چیپست کوالکام را دارد و با انعطاف بالای تیم طراحی خود در این مورد سعی میکند معمولاً چیپست پرچمدار اگزینوس با پرچمدار اسنپدراگون عملکرد پردازشی یکسانی داشته باشند.
بعد از خواندن این مقدمه میتوانیم به موضوع اصلی بحث خود برگردیم و ببینیم که با وجود این فرض اولیه که این دو گوشی عملکرد پردازشی یکسانی را ارائه میدهند در عمل چه اتفاقی میافتد و در یک تست استاندارد هم میتوان به نتایج قبلی رسید یا خیر؟
در این زمینه وبسایت PhoneBuff اقدام به انجام تست سرعت روی این دو گوشی نموده است که در آن در یک تست ثابت سرعت عملکرد دو گوشی سنجیده میشود. در ویدئوی زیر این تست را مشاهده میکنید:
همانطور که ویدئوی بالا مشاهده کردید به صورت جالبی نسخه اسنپدراگون بسیار سریعتر از نسخه اگزینوس عمل کرده و دور اول تست را در ۲ دقیقه و ۲ ثانیه گذرانده است. این در حالی است که در این تست گوشی نسخه اگزینوس گلکسی اس ۱۰ به مدت زمان ۲ دقیقه و ۱۲ ثانیه (۱۰ ثانیه دیرتر) توانسته به خط پایان برسد و کمی ضعیفتر عمل کند.
اما این پایان کار نیست و برای تست سرعت پاسخگویی مجدد و فراخوانی برنامههای در حال اجرا در RAM گوشی، دور دوم تست نیز انجام شده که در این حالت گوشی نسخه اسنپدراگون دوباره با ۳۶ ثانیه، تست را به پایان رسانده و این زمان در نسخه اگزینوس ۳ ثانیه بیشتر به طول انجامیده است.
با این اوصاف اگر بخواهیم نتیجه بگیریم باید بگوییم که نسخه اسنپدراگون به صورت کلی عملکرد سریعتری از نسخه اگزینوس در گلکسی اس ۱۰ دارد.
منبع:شهر سخت افزار
انتهای پیام/