وی افزود: تاکنون جشنواره خیرین مدرسهساز از ۱۹ منطقه استان در هفت منطقه برگزار شده و بقیه مناطق هم این جشنواره را تا ۳۰ خردادماه برگزار خواهند کرد.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس همدان افزود: خیرین مدرسهساز استان از زمان شکلگیری تاکنون ۲۹۱ پروژه در قالب یکهزار و ۷۶۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان هدیه کردهاند.
بهمرام اظهار کرد: تعهد خیرین مدرسهساز استان ۳۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده که از این میزان ۲۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان معادل ۶۸ درصد آن محقق شده است.
فرماندار رزن نیز هزینه در آموزش و پرورش را سرمایهگذاری دانست و اظهار کرد: ارتقای سطح علمی جامعه با مشارکتهای مردمی میتواند بسیار سریعتر به نتیجه برسد.
سیدرضا سلامتی از خیرین به عنوان بازوان توانمند آموزش و پرورش یاد کرد و گفت: خوشبختانه گامهای موثری برای استفاده از ظرفیت خیرین در امر مدرسهسازی برداشته شده است.
وی افزود: زیربنای تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش ایجاد میشود به همین دلیل اگر مشکلات این بخش حل شود دانشآموزان با استعدادتری به جامعه معرفی خواهند شد.
رئیس اداره آموزش و پرورش رزن نیز با بیان اینکه تا به امروز ۱۵ مدرسه توسط خیرین مدرسهساز شهرستان ساخته شده است گفت: امسال استفاده از کمک خیرین با هدف ایجاد منابع پایدار برای آموزش پرورش با تبدیل بخشی از فضاهای آموزشی به فضای تجاری و ایجاد ارزش افزوده در برنامه قرار دارد.
رحیم عطایی خاطرنشان کرد: پنج مدرسه در بخش مرکزی رزن نیازمند همت خیرین برای احداث مدرسه جدید است.
در پایان از خیرین مدرسهساز شهرستان رزن تجلیل شد.
انتهای پیام/د.ا