وی افزود: متأسفانه در مسیر تغییر و تحولاتی اتفاق افتاد و از سال ۸۶ دچار چالشهایی شد که دلایل آن عبارتند از ساخت و سازهای بدون مطالعه، جذب نیروهای انسانی مازاد به عنوان مدرس و هیئت علمی است که مسائل پیچیدهای را ایجاد کرده که نیاز به کار دارد.
وزیر علوم تصریح کرد: مسائل ذکر شده در یک و نیم سال گذشته اتفاق نیفتاده، بلکه در این مدت نظم دانشگاه افزایش یافته و آرامش آن بیشتر شده است، البته ممکن است هنوز هم برخی از شرایط فعلی ناراضی باشند، اما ما تلاش میکنیم تا این دانشگاه سازماندهی شود، لذا کار بزرگی صورت گرفته و در حال انجام اقدامات بیشتری هستیم در نتیجه در شرایط فعلی که دچار کمبود دانشجو هستیم باید به واسطه برنامههای راهبردی و نیروهای انسانی ساماندهیهایی را انجام دهیم.
غلامی ادامه داد: حل مشکل استخدام تعدادی زیادی به عنوان هیئت علمی نزدیک به ۹۰۰ نفر تا سال ۹۱ تحت عناوین مختلف مانند که هیچکدام در آییننامههای استخدامی وجود ندارد کار پیچیدهای است، تا امروز ۶۳۲ نفر از این افراد در یک و نیم سال گذشته تعیین تکلیف شده و نهایتاً ۷۰ الی ۸۰ نفر نیز به دلیل آنکه شرایط لازم را به دلیل عدم داشتن سوابق آموزشی فرصت گرفتهاند تا فعالیتهای پژوهشی خود را افزایش داده و امتیاز کسب کنند.
وی ادامه داد: برای حمایت تک تک مراکز پیام نور تلاش ویژهای صورت میگیرد حتی مراکزی که به دلیل نبود برنامه هیچ دانشجویی ندارند.
وزیر علوم افزود: مدیرانی که در دانشگاهها جذب میشوند، در یک کارگروه تخصصی گزینش میشوند و رئیس دانشگاه پیام نور نیز یکی از مدیران قوی و باسابقه است که سوابق انقلابی بسیاری دارد.
غلامی تصریح کرد: در طی سال گذشته رئیس دانشگاه پیام نور مجموعاً سه هفته مرخصی داشته که یک هفته از آن را در بیمارستان بستری بوده و حتی دوران نقاهت خود را بر روی تخت و در دانشگاه گذرانده است.
وی ادامه داد: رئیس دانشگاه پیام نور در سال گذشته به ۱۶ استان سفر کرده که این سفر قطعاً به منظور سرکشی به واحدهای پیام نور بوده است.
وزیر علوم در پایان گفت: طرح ساماندهی آموزش عالی که مورد مطالبه رهبر معظم انقلاب و نمایندگان مجلس است در حال انجام است که ما در این مسیر به حمایت مجلس و نمایندگان نیازمندیم.
انتهای پیام/