سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خسارت بیش از ۶۲ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی خرم‌آباد

مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد از خسارت بالغ بر ۶۲ میلیارد تومان به بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، مراد بیرانوند گفت: در سیلاب اخیر بخش کشاورزی ما خیلی آسیب دیده است.

وی ادامه داد: بیشترین خسارت به جاده‌های بین مزارع، کانال‌های آب‌‌رسان، مزارع حاشیه رودخانه، دام سبک و سنگین، زنبور عسل، گلخانه‌ها، علوفه، ایستگاه‌های پمپاژ و غیره وارد شده است.

بیرانوند اضافه کرد: در مجموع بیش از ۶۲ میلیارد تومان به بخش کشاورزی شهرستان خرم‌آباد خسارت وارد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد یادآور شد: متأسفانه بیمه کشاورزی مزارع هم خیلی کم است و کمتر کشاورزی از آن استفاده می‌کند.

وی به اقدامات پیش از سیل اشاره کرد و افزود: هشدارهای هواشناسی را از طریق ۲۵ هزار پیامک به بهره‌برداران اطلاع دادیم، رایزنی‌هایی داشتیم و کارهای دیگری نیز انجام دادیم که بهره‌برداران این بخش آمادگی لازم را داشته باشند.

بیرانوند گفت: بعد از سیل نیز در حال مستندسازی برای خسارات هستیم و برای بهره‌برداران پرونده تشکیل شده است.

انتهای پیام/د

خسارت بیش از ۶۲ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی خرم‌آباد

برچسب ها: سیل ، حوادث
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
لرستانی
۱۹:۳۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
در این‌که اصلی‌ترین مقصر خرابی‌های سیل اخیر وزرات نیرو است هیچ شکی وجود ندارد چرا که این وزراتخانه با ندادن مجوز مهار آب و ساخت سدهای بزرگ در لرستان باعث شده تا هر سال در سومین حوزه پُرباران کشور شاهد وقوع سیل و تحمیل خسارت‌های گاه جبران‌ناپذیر باشیم.
البته به برکت وقوع سیل اخیر، وزیر نیرو یک اعتراف تلخ و دیر هنگام کرد و گفت: اگر تا الان به بحث سدسازی در لرستان بیشتر توجه می‌شد و غلفت نمی‌کردیم مشکلات سیل اخیر به وجود نمی‌آمد و این اعتراف تلخ کمک خواهد کرد که جدی‌تر پیگیر مطالبات مردم در بخش آب بود.
در لرستان 840 هزار هکتار زمین کشاورزی وجود دارد که تا کنون تنها 20 درصد این زمین‌ها به آبی تبدیل شدند البته به روش‌های کاملاً سنتی و قدیمی یعنی بهتر است بگوییم عمده این زمین‌ها با استفاده از نهرهای سنتی آبیاری می‌شوند.
خوب است بدانیم میانگین آبی بودن اراضی کشاورزی در کشور حدود 45 درصد است اما متاسفانه این آمار در لرستان کمتر از نصف میانگین کشور است.
متاسفانه اگر همه سدهای در حال ساخت لرستان به بهره‌برداری برسند تنها 500 میلیون متر مکعب روان‌آب در لرستان مهار می‌شود یعنی حدود یک هفتم ظرفیت سد دز در خوزستان که 57 سال از ساخت آن می‌گذرد!