سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارشی از اقدامات پزشکی و بهداشتی در مناطق سیل زده خوزستان

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: سلامت مردم خط قرمز ما است و وظیفه داریم از نعمت خدادادی که همان سلامتی مردم است حفاظت کنیم.

مهرداد شریفی، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز ما است، گفت: وظیفه داریم از این نعمت خدادادی حفاظت کنیم.

وی در ادامه بیان داشت: از ابتدای وقوع سیلاب تاکنون، گروه‌های آسیب پذیر از جمله؛ زنان باردار با قایق‌های سپاه و هلال احمر به منطق امن منتقل شده اند و تیم‌های پزشکی با ۵ هزار نفر کارشناس بهداشت، پزشک و ... با هلی کوپتر، قایق و حتی تراکتور به اردوگاه‌ها و سایر مناطق سیل زده اعزام شده و درحال خدمات رسانی هستند.

شریفی افزود: همچنین بالغ بر یکهزار مادر باردار توسط کارشناسان مامایی معاینه و مراقبت‌های لازم به همراه ارائه مکمل‌ها انجام شد.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز درخصوص وضعیت آب شرب تصریح کرد: به منظور تامین سلامت آب، پودر پرکلرین و مواد گندزدا استفاده شده است و در اردوگاه‌ها علاوه بر توزیع آب بسته بندی، تانکر‌های آب سالم نیز مستقر شده اند، ضمن اینکه کنترل آب و بهداشت محیط در ۳ شیفت به صورت نمونه برداری میکروبی و شیمیایی انجام می‌شود.

مهرداد شریفی اذعان داشت: در یک اقدام مناسب، ۵ کارشناس مسلط به زبان عربی برای کار‌های مشاوره و بهبود سلامت روانی به اردوگاه‌ها جهت آرام کردن مردم و کاهش استرس آن‌ها اعزام شده اند و در اردوگاه‌ها به منظور آموزش نکات بهداشت فردی و عمومی و پیشگیری از بیماری ها، بنر و پوستر‌های آموزشی نصب شده است.

وی در ادامه افزود: به کودکان زیر ۵ سال در معرض خطر ۵۰۰ واکسن فلج اطفال و به افراد زیر ۱۵ سال، واکسن ام ام آر (سرخک، سرخچه و اوریون) تزریق شد، ضمن اینکه برای کودکان زیر ۳ سال، شیرخشک و پوشک تهیه و توزیع شده است.

شریفی درخصوص وضعیت سرویس‌های بهداشتی در اردوگاه‌ها اظهار داشت: در اردوگاه‌ها سرویس‌های بهداشتی و در مواردی چشمه‌های سیار نصب شده و همچنین ژل‌های بهداشتی بین افراد توزیع شده است، اما متاسفانه تعداد سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها اردوگاه‌ها کافی نیستند.

این مقام مسئول با تاکید بر نظارت بر مواد غذایی در اردوگاه‌ها بیان کرد: محل طبخ غذا‌ها باید شناسایی و کنترل شود، چراکه زمان بین پخت و مصرف آن باید کم‌ترین زمان ممکن باشد.

وی تاکید کرد: به دلیل اینکه در اردوگاه‌ها شرایط نگهداری غذا وجود ندارد، مردم از نگهداری باقی مانده غذا‌ها و مواد خوراکی خودداری کنند.

مهرداد شریفی با اشاره به بازدید از چندین اردوگاه ها، محیط‌های اطراف و جنگل‌های بروایه، اذعان داشت: خوشبختانه مشکلی وجود ندارد و تاکنون هیچگونه بیماری خاصی مشاهده نشده است.

وی بر ضرورت رعایت بهداشت فردی و عمومی در اردوگاه ها، جمع آوری زباله‌ها و فاضلاب این مکان‌ها تاکید و اظهار کرد: تاکنون ادارات و سازمان‌های مختلف همکاری لازم داشته اند و درحال خدمت رسانی به سیل زدگان هستند.

انتهای پیام/گ

خدمات رسانی پزشکان به سیل زدگان

برچسب ها: بهداشت ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.