سالاری با اشاره به اینکه بهسازی و رفع موانع ترافیکی از اولویتهای شورای ترافیک استان است گفت: اجرای مصوبات
شورای ترافیک برای همه دستگاهها لازم الاجراست و مصوبات این جلسات جنبه عملیاتی دارد، اجرای سلیقهای آن از هیچ دستگاهی پذیرفته نیست.
سالاری بیان کرد: جلسات شورای هماهنگی ترافیک استان به منظور بررسی مسائل ومشکلات حوزه ترافیکی وحمل ونقل و ارائه راهکارهای لازم واجرایی تشکیل میشود ومصوبات این جلسات جنبه عملیاتی دارد.
وی با تاکید بر بررسی مسایل فرهنگ ترافیک در کمیته فرهنگ عمومی گفت: آموزش ومشارکت مردم در راستای ارتقاء و امنیت ترافیکی امری ضروری است اگر در حوزه شهری و ترافیک برنامه ریزی نشود آثار زیانباری و خطرات جانی را در سطح شهر بوجود میآید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: کمیته آموزش فرهنگ ترافیک با هدف شناسایی آسیب و عوامل فرهنگی ترافیکی سعی در ارائه برنامههای متنوع برای ارتقای فرهنگ ترافیک داشته باشد.
وی تاکید کرد: ارتقای فرهنگ ترافیکی تنها با تغییر نگرش مردم نسبت به این موضوع میسر خواهد شد و این امر مهم همکاری و هماهنگی سایر نهادها وسازمانهای مرتبط رامی طلبد.
سالاری یاد آور شد: نباید این نکته هم فراموش شود که کمک و یاری مردم در این زمینه بسیار مهم است و بدون همکاری آنها
آموزشها و برنامههای ما برای ارتقاء فرهنگ ترافیک به نتیجه نمیرسد.
سالاری با اشاره به اینکه پایش تصویری از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: به همین منظور پیشنهاد میشود که کنترل ترافیک بوسیله تجهیزات الکترونیکی را به پیمانکاران بخش خصوصی بسپاریم با ارایه این سیستم به بخش خصوصی میشود.
وی افزود:شاهد کاهش آمار تصادفات بود در این زمینه آمادگی ارایه تسهیلات ارزان قیمت به بخش خصوصی را داریم تدوین تقویم سالانه ترافیک مقطعی در ایام خاص مثل ایام نوروز، بازگشایی مدارس درسال ضرورت دارد.
انتهای پیام/ز