ب
وی با بیان اینکه این تشکلها در حوزه اشتغال، گردشگری، استارتاپها بوده است، گفت: از ابتدای دولت تنها ۱۰۰ تشکل در کشور وجود داشت.
تندگویان افزود: در حال حاضر تعداد تشکلها به ۲۵۰۰ مورد رسیده است و پیش بینی میکنم تا پایان این دولت به مرز ۶۰۰۰ تشکل در سراسر کشور برسند.
وی با بیان اینکه ۴ دبیرخانه از تشکلهای جوانان در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند تصریح کرد: در حوزه گردشگری، تشکلها، کشور را به ۷ پهنه تقسیم کردند و حوزه گردشگری را با رویکرد بوم گردی توسعه دادند.
تندگویان گفت: همچنین شبکه گردشگری با ارائه خدمات علمی و تخصصی در این حوزه موفق به جذب گردشگران خارجی نیز شده است.
وی افزود: امیداوریم در عرصه بین المللی نیز با ایجاد دبیرخانه گردشگری جوانان کشورهای اسلامی در ایران در این حوزه فعال شویم.
تندگویان بیان کرد: در بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب جوانان بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و ما نیز با مرکز پژوهشهای مجلس یک همکاری برای سیاست گذاری و پیشبرد اهداف حوزه جوانان بر اساس این بیانیه و بندهای آن انجام شده و امیدواریم تا پایان سال بندهای این بیانیه را به مرحله اجرا رسانیم.
معاون امور جوانان وزارت ورزش در خصوص تفریحات جوانان تصریح کرد: در بحث اوقات فراغت سامانههایی را در استانها داریم که مردم و جوانان میتوانند استفاده کنند و پایگاهی برای اعزام جوانان و استفاده از مزایای آن ازجمله مزایای فرهنگی و دورههای مختلف آموزشی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه اداره کلهای جوانان استانها وظیفه رسیدگی به طرحهای جوانان را دارند که به آنان تسهیلات هم ارائه میدهند، گفت: یکی از مشکلات ما در حوزه اوقات فراغت عدم هماهنگی دستگاهها است.
تندگویان گفت: به عنوان مثال بعضی از دستگاه مانع فعالیت برخی فعالیتهای مجاز ازجمله کنسرتها یا همایشها میشوند. شعار ما این است که به هیچ وجه نباید جلوی تفریحات سالم جوانان گرفته شود.
تندگویان با بیان اینکه زیر ساختهای ما در حوزه تفریحات جوانان در معاونت جوانان فراهم است، اما برخی نهادها مانع میشوند، ادامه داد: به عنوان مثال یک گروه موسیقی خیابانی را سال گذشته در گیلان گرفتند، اما امسال همانها خود یکتشکل را تشکیل دادند.
وی در خصوص برنامههای هفته جوان گفت: حدود ۹ هزار برنامه هفته جوان برای سراسر کشور پیش بینی شده بود و به تمام اداره کلهای استانها نیز ابلاغ شده بود، اما با توجه به حادثه سیل، این مراسم همگی به صورت گلریزان برای کمک به سیل زدگان انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: هفته گذشته نیز مدیران ستادی ما برای پایش نیازهای خدماتی و امدادی مناطق سیل زده به استانها سفر کردند و از هفته آینده اعزام نیروها انجام خواهد شد.
معاون امور جوانان با بیان اینکه در بوشهر جشن گلریزان و سرباز مهارت را داریم که طبق سربازان دورههای مهارت اجتماعی، خانوادگی و صنعتی را میگذرانند، گفت: برای امسال نیز با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح این طرح برای کل کشور انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در استان اصفهان نیز موضوع ستاد ساماندهی جوانان و تشکلها را داریم و ۴ شنبه به این استان سفر خواهم کرد، افزود: در استان یزد نیز جشن تقدیر از جوانان برتر در حوزههای مختلف هنری و فرهنگی، در کردستان ۷ شب جشن در حوزه جوانان داری و در آذربایجان نیز تقدیر از سربازان برتر را داریم.
وی با بیان اینکه برای تمامی استانها تا ماه مبارک رمضان مراسمهای هفته جوان را خواهیم داشت، گفت: بحثهای پزشکی و سلامت را در قالب اتوبوس سلامت ایجاد میشود که جوانان به استانهای مختلف رفته و امور درمانی برای مردم انجام میدهند.
تندگویان افزود: از شنبه نیز کمک و امدادرسانی معاونت جوانان در مناطق سیل زده به صورت ساماندهی شده انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه با هلال احمر و بهزیستی نیز توافقی برای اعزام نیرو انجام داده ایم و تمام مبالغ جمع شده توسط خانههای جوانان را به هلال احمر تحویل میدهیم، گفت: تنها راه حل قانونی که دولت برای اشتغال جوانان در معاونت جوانان قرار داده است، ثبت سمن و ایجاد تشکل با هر موضوعی که تمایل دارند است.
وی گفت: پس از ثبت درخواست و طی شدن مراحل اداری، اعتبارنامه برای تشکلها صادر میشود سپس به آنها وام و تسهیلات داده شده و شامل شبکه تشکلهای ما قرار خواهند گرفت.
تندگویان در خصوص ثبت شناسه تشکلها گفت: یک تفاهم نامه برای ثبت شناسه تشکلها با وزارت کشور پیشتر انجام شده، اما همچنان شاهد عدم همکاری وزارت کشور هستیم و در حوزه اعطای شناسه به تشکلها دچارمشکل هستیم و در این زمینه از وزارت کشور گلهمندیم که با توجه به تاکید رهبری بر حوزه جوانان، همکاری لازم را انجام نمیدهند.
وی با بیان اینکه امیدواریم وزارت کشور طبق توافق انجام شده نسبت به تفاهم نامه انجام شده اقدام کند، افزود: البته ما نامهای به وزارت کشور زدهایم و درخواستهای خود را استان به استان ارائه میدهیم، اما همچنان وزارت کشور همکاری لازم را انجام ندادهاست.
تندگویان درباره امدادرسانی در لرستان گفت: متأسفانه زیرساختهای ما در لرستان ازجمله خانه جوانان این استان تخریب شده و بیشتر نیاز به نیروهای امدادی داریم. اما آشپزخانههای ما برای توزیع غذا همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکا مردم عزیز در ارسال کمکهای غیر نقدی به نیاز مناطق توجه کنند و به عنوان مثال لباسهای گرم جمع آوری نشود، تصریح کرد: در حال حاضر اقلام پزشکی و بهداشتی مهمترین نیاز مردم است همچنین به علاوه حضور نیروهای متخصص مهندسی و فنی نیز بسیار در منطقه وجود دارد.
وی درباره امریه سربازی جوانان عضو تشکلها گفت:این یک سامانه مشترک میان ما وزارت صمت و وزارت علم و فناوری است که هرکدام یک سهمیه خاص داریم و افراد میتوانند به این سامانه مراجعه، ثبت نام و از مزایای آن استفاده کنند.
انتهای پیام/