وی با بیان اینکه این تعداد چاهها در جهت اجرای طرح احیا و تعادلبخشی آبهای زیرزمینی و صیانت از منابع آبی مسدود شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج ۵۹ هزار و ۴۰۰ متر مکعب آب در سفرههای زیرزمینی این محدوده جلوگیری خواهد شد.
مدیر امور منابع آب تهران بزرگ اضافه کرد: بهمنظور جلوگیری از بهرهبرداریهای غیر قانونی از منابع آبهای زیرزمینی، با تلاش اکیپ گشت و بازرسی این امور در بخش آبهای زیرزمینی، از اضافه برداشت از چاه مجاز با حجم آب صرفهجویی شده ۱۱۸ هزار و ۸۰۰ متر مکعب و با دبی ۶ لیتر بر ثانیه جلوگیری شد.
بیشتر بخوانید: انسداد ۶۶ هزار حلقه چاه غیرمجاز در کشور/ ۶۷ درصد چاههای غیرمجاز طی چهار سال اخیر مسدود شده است
وی ادامه داد: طی این مدت در بخش آبهای سطحی شش مورد صدور اخطاریه و در بخش آبهای زیرزمینی ۱۶ مورد کنترل بهرهبرداری و یک مورد چاه غیرمجاز شناسایی و منجر به صدور اخطاریه شد، همچنین با پیگیریهای واحد بازرسی و نظارت نسبت به نصب دو دستگاه کنتور حجمی هوشمند روی چاههای پروانهدار اقدام شد.
نیکنام با تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی گفت: برداشتهای بیرویه آب سبب افت سطح آبهای زیرزمینی شده است و کاهش سطح آبهای زیرزمینی خطرات و عواقب جبرانناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب، کاهش کیفیت آب را در پی دارد که با توجه به اهمیت موضوع، این امور از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نمیکند.
وی افزود: امور منابع آب تهران بزرگ بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آبهای سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.
انتهای پیام/