مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه این دامها پس از ورود به استان و بعد از معاینات لازم و تأیید سلامت کشتار میشوند بیان داشت: هر گونه جابجایی دام برای کشتار از طریق سیستم یکپارچه قرنطینه و با نظارت دامپزشکی انجام میشود.
رشیدی نژاد با بیان اینکه تولید و عرضه گوشت در شرایط غیربهداشتی تهدیدی جدی علیه بهداشت عمومی محسوب شده و موجب شیوع انواع بیماریها میشود گفت: بازرسی بهداشتی دقیق و کامل دامهای کشتاری و لاشه دام کشتار شده در کشتارگاهها ضروری است لذا در کشتارگاههای دام بازرسی پیش از کشتار، حین کشتار و بازرسی پس از کشتار دام با جدیت توسط کارشناسان دامپزشکی انجام میشود.
وی گفت: دامپزشکی بر بهداشت و حتی ذبح شرعی گوشتهای وارداتی در کشور مبدا نیز نظارت میکند.
وی افزود: بازرسان دامپزشکی بعد از ورود این گوشتها به استان بر نگهداری و عرضه گوشتهای وارداتی در سردخانه ها، مراکز توزیع و فروشگاههای عرضه نظارت مستمر و سختگیرانه دارند.
وی تاکید کرد: شهروندان با اطمینان کامل گوشتهای توزیعی گرم و منجمد تحت نظارت دامپزشکی را مصرف کنند و در صورت مشاهده مشکل بهداشتی هنگام عرضه این محصولات موارد تخلفات را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
انتهای پیام/س