لاریجانی در این دیدار ضمن تشکر از عملکرد معاونان پارلمانی در ارتباط با مجلس و برقراری ارتباط میان قوای مجریه و مقننه گفت: شیطنت آمریکاییها باعث شد فضای وفاق و همدلی در کشور به وجود بیاید که ارزشمند است و در حالی که نیت دیگری داشتند، اما موفق به تحقق آن نشدند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه نگاه داشتن وفاق و همدلی سرمایهای برای تحقق آرمانهای انقلاب است، عنوان کرد: معاونت پارلمانی دستگاهها یکی از قسمتهایی است که این مهم را بر دوش دارد لذا موارد مد نظر نمایندگان را پیگیری کنید چرا که فشار روی آنها زیاد بوده و مشکلات مردم را منعکس میکنند.
وی افزود: ارتباط نمایندگان با وزرا باید برقرار باشد که به حفظ فضای وفاق نیز کمک میکند.
لاریجانی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان «رونق تولید» بیان داشت: برخی قوانین و مقررات سرمایه گذاری را سخت کرده لذا لازم است در دستگاهها ستادی تشکیل شود تا ایرادات قانونی مشخص شود که البته به معاونت قوانین مجلس نیز گفته ایم تا تنقیح قوانین را در اولویت قرار دهند.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه بخش زیادی از ایرادات قانونی را مربوط به آییننامهها و بخشنامهها دانست و افزود: متأسفانه در حال حاضر روند سرمایه گذاری در کشور ۲ سال طول میکشد که اشکال دیوانی ما را نشان میدهد همچنین درباره قانون برنامه طرح پنجره واحد مطرح شد که به خوبی اجرا نشد.
وی ادامه داد: در حوزههای صنعت، کشاورزی و خدمات باید روند سرمایه گذاری روان سازی شود و اگر قانونی مخل بوده یا ضرورت ندارد به مجلس اطلاع داده شود تا اصلاح شده یا در صورت لزوم همان آیین نامهها و بخشنامهها تغییر کند.
لاریجانی در ادامه با بیان اینکه درباره برخی قوانین به خصوص قانون برنامه بخشنامهها و آیین نامههای لازم از سوی دولت نگارش نشده است، اظهار داشت: این دولت در حوزه قوانین به خوبی عمل کرده، اما باید این اشکالات را نیز برطرف کند.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: مجلس تنها یک سال و چند ماه دیگر فرصت دارد و هنوز لوایح زیادی برای بررسی مانده است لذا لازم است دولت درباره اینکه کدام لوایح باید در اولویت بررسی قرار گیرد به مجلس اطلاع دهد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه روان سازی فعالیتهای اقتصادی و جلوگیری از فساد نیازمند راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است، خاطرنشان کرد: در جلسه سران قوا نیز این بحث ضروری عنوان شد و در حال حاضر این پروژه تا حدی در برخی دستگاهها و استانها جلو رفته، اما به یکدیگر متصل نیست از این رو لازم است وزارت ارتباطات به عنوان اصل باشد و سایر دستگاهها با این وازرتخانه همکاری کنند.
حسینعلی امیری معاون پارلمانی ریاست جمهوری نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد معاونتهای پارلمانی گفت: امور پارلمانی در دولت با خرد جمعی و هم اندیشی اداره میشود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: تذکرات، سوالات و موارد مد نظر نمایندگان از سوی دولت ثبت و ضبط شده و برای پیگیری این موارد برنامه ریزی میشود.
در ادامه لاریجانی با همکاران اداره قوانین، هیأت مدیره گروه صنعتی ایمیدرو، هیأت مدیره بهشت زهرا (س) و وزیر ورزش و جوانان نیز دیدار و گفتگو کرد.
انتهای پیام/