ساعدی تاکید کرد: محور این تحقیق و تفحص تنها به استان خوزستان مربوط نمیشود، بلکه باید مقصران وقوع این سیل در کل کشور مشخص شوند، امیدواریم هر چه سریعتر مجلس در چارچوب قانون اقدام کرده و قوه قضاییه با مقصران برخورد کند.
وی با بیان اینکه سیلاب خوزستان را نمیتوان طبیعی دانست، اظهار کرد: این سیلاب نتیجه اهمال و بیمدیریتی مسئولان بهرهبرداری آب استان خوزستان است، لذا مقصرانی در تخریب و وقوع این سیل وجود دارند.
رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان ادامه داد: سازمان آب خوزستان در تیر ماه سال گذشته طی نامهای به استاندار اعلام کرد که تا دی ماه پشت سدها حالت خشکسالی ملایم وجود دارد، متأسفانه هیچ زمانی پیشبینیهای آنها درست نبوده و همین موضوع باعث شد که آب پشت سد ذخیره شده و حتی کشت تابستانه هم در سال ۹۷ ممنوع شود.
ساعدی تصریح کرد: قبل از این سیلاب حدود ۳ میلیارد متر مکعب آب در پشت سد کرخه ذخیره شده بود و اگر بر اساس پیشبینی هوا شناسی و با هشدارهای ۴۵ روزه کار را انجام میدادند، امروز دار و ندار مردم زیر آب نمیرفت، لذا مقصرانی وجود دارند.
وی با اشاره به اینکه حتی در وقوع سیل سال ۹۵ هم بیتدبیریهایی وجود داشت، گفت: در آن زمان کسی مسئولیت اشتباه و خرابیها را برعهده نگرفت و کسی هم مؤاخذه نشد، لذا این بیتوجهیها یک عادت شده و امیدواریم این بار با انجام این تحقیق و تفحص مقصران مشخص و با آنکه برخورد شوند.
انتهای پیام/