وی ادامه داد: فیلم سازی در حوزه های قرآنی، شیرینی خاصی هم برای مردم و هم بازیگران آن نقش ها دارد و بنده هم واقعا علاقه زیادی به ایفای نقش های قرآنی دارم اما تا به امروز در این خصوص پیشنهاد زیادی نداشتم و اکثر فیلم هایی که بازی کرده ام، در قالب های طنز و اجتماعی است.
قاضی مرادی تاکید کرد: هر چه قدر که کارشناسان مذهبی و متخصص بتوانند در زمینه تنظیم فیلم نامه و داستان های قرآنی ایفای نقش فعالی داشته باشند، یقینا محتوای فیلم، اثرات بیشتری را در سطح جامعه خواهد داشت.
این بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به اینکه انتقال ارزش ها و مفاهیم اسلامی و قرآنی از طریق ساخت فیلم های قرآنی و همچنین فهماندن و درک معانی قرآنی از طریق نوشتن فیلمنامه های قوی و جذاب، راهی برای جذب مخاطبان سینمای قرآنی است، تصریح کرد: در سینمای قرآنی باید داستان ها را به گونه ای به تصویر بکشیم که مخاطبان جوان را بتوانیم جذب کنیم و زمانی می توانیم به خودمان افتخار کنیم که در این نوع فیلم ها و سریال ها، بیشترین مخاطبان ما جوانان باشند و توانسته باشیم پیام های قرآنی را به آنها منتقل کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ساخت فیلم های قرآنی، اهمیت زیادی دارد چرا که جوانان علاقه زیادی به دیدن این فیلم ها دارند اما نیاز است که دست اندرکاران فیلم های قرآنی، ابتدا قرآن را بشناسند و سپس با این مضمون، فیلم بسازند.
انتهای پیام/