به همین منظور مدیرکل سینمای حرفهای وزارت ارشاد در نامهای به تهیهکننده فیلم خواستار توقف نمایش فیلم تا انجام اصلاحات لازم شده است. اما علی سرتیپی نیز در گفتگو با یکی از رسانهها اعلام کرد: نسخه فعلی فیلم دقیقاً همان نسخه مجوز گرفته از سازمان سینمایی است؛ ما هم طبق پروانه نمایشی که داریم همان نسخه را به اکران درآورده ایم.
این اتفاق گمانه زنیهای مختلفی را از سوی رسانهها به همراه داشت؛ اما پیش از هر گمانه زنی و بررسی علت توقیف، چند سوال مطرح میشود که نیاز به پاسخگویی مسئولان دارد.
مسئله اول؛ فیلم یک ماه است که با بلیت بیست هزار تومانی در سینماهای کشور نمایش داده میشود. آیا مسئولان سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تازگی متوجه نمایش نسخه دیگری از فیلم شدهاند؟
مسئله دوم؛ آیا صاحبان این فیلم از پیامدهای حاصل از دیده شدن نسخهی دلخواه خودشان در سینماها خبر نداشتند؟
مسئله سوم؛ چرا فیلمی با اصلاحات زیاد، روی پرده سینما میرود و سازمان سینمایی پس از یک ماه متوجه مغایرت نسخه نمایشداده شده با نسخه مجوزدار میشوند، آیا توافقات یا قول و قرارهایی بین مسئولان و صاحبان این فیلم رد و بدل شده است؟
مسئله چهارم؛ آیا با این حرکت دنبال رکوردزنی نیستند؟
مسئله پنجم؛ آیا این نوع اکران مد میشود؟
با کمی تامل میتوان دریافت هیچ منطقی پشت این جریان نیست و به نظر میرسد تنها با راه انداختن بازی رسانهای به دنبال اکران مجدد و فروش بیشتر فیلم هستند.
لازم به ذکر است فیلم سینمایی «رحمان ۱۴۰۰» پُرفروشترین فیلم اکران نوروزی، در سایه غفلت اداره کل نظارت و ارزشیابی اقدام به اکران نسخه اصلاح نشده، در سینماها کرده است. فیلم سینمایی «پارادایس» هم بی اعتنا به موارد پیشنهادی شورای پروانه نمایش و بدون اصلاح روی پرده سینماها رفته است.
بیشتر بخوانید:
توضیحات محمدرضا فرجی درباره تاخیر در توقف اکران «رحمان ۱۴۰۰»
«تگزاس ۲» جایگزین «رحمان ۱۴۰۰» شد
انتهای پیام/
تمام فیلمهای که در کشور آمریکا (هالیوود) ساخته می شود طی یک تفکر صهیونیسمی و .. می باشد که اگر به فیلمهای آن توجه کنی کشور آمریکا را کشوری متمدن و ناجی و کشورهای دیگر را پست و کوچک می شمارد . کارگردانها و بازیگران آنها طی یک برنامه ریزی تعیین شده چند ساله و طی سناریوهای از پیش تعیین شده کار می کنند و دنیا را بدست گرفته اند.
اما کشور ما فیلمهای را می سازد که فقط برای فروش بیشتر با نشان دادن ( بدبختی و فلاکت و یا خنداندن ) پا به همه تعصبات و تعهدات ما می زنند و کشور ما را پر از تشویش و بیچارگی نشان می دهند . برای نمونه فیلمهای هالیوود (ایکس من - جنگ جهانی z و ...) که ضد دینی و مذهبی است . فیلمهای ایرانی که مملکت ما را بد جلوه می دهد و جایزه اسکار گرفت مانند(جدایی نادر از سیمین - فروشنده و . ...)
روی سخن با کارگردانها و بازیگران ایرانیم هست که برای بدست آوردن پول و شهرت غیرت و حیا را نبازید که توسط شما یک مملکتی ممکن است به اوج برسد یا خدا نکرده افول کند و از پایمال کردن خون شهدا بترسید که در این دنیا سیلیش را خواهید خورد.
متاسفم
دوما اصلا فیلم جالبی نیست و اقای مدیری که ۵دقیقه تو فیلمه و اقای گلزارم یه نقش معمولی داره
سوما اصلا با خانواده نگاه کردن این فیلم اشتباهه کارگردان فقط خواسته با چند تا حرکت بسیار زشت و غیر اخلاقی مردم رو بخندونه باقیش چرته
البته برای همه مهم نیست که مهران مدیری بازی کرده باشد و یا نه!
این ترفند چند دقیقه ای از سوی سازندگان فیلم، تنها برای کسانی خوب است که هنوز چهره واقعی امسال مهران مدیری را نشناخته اند و با چند جمله سیاسی این فرد در برنامه هایی چون دورهمی و ... تا چند روز خوش هستند. مهران مدیری نه بازیگر خوبی است و نه مجری و نه ...
تنها یک اقتصاد دان و جامعه شناس خوبی است که میداند چه بگوید و چه کند ، با چه ارگانی کار کند و ... تا بتواند پول بیشتری به جیب بزند و بیشتر محبوب شود!
واقعا مایه شرمساریه که با خانواده بخواهید این فیلم رو ببینید
پیشنهاد میکنم همه برن و به مدت ۹۰ دقیقه بخندند
با این همه مفاهیم زشت و سخیف از دیدن این فیلم تاسف خوردم که وقت و پول خود را صرف این محصول بی ارزش کردم.