وی افزود: جوازهای تاسیس صنعتی صادر شده در زمینه محصولات کانی غیر فلزی، محصولات از لاستیک و پلاستیک، محصولات غذایی و آشامیدنی، ساخت ماشین آلات و تجهیزات است.
رضا زاده ادامه داد: در این مدت زمان تعداد ۲۹۶ فقره پروانه بهره برداری صنعتی با میزان سرمایه گذاری بیش از ۲۹ هزار میلیارد ریال صادر شده است.
سرپرست سازمان صمت فارس با بیان اینکه در سال گذشته با صدور ۲۹۶ فقره پروانه بهره بهرداری صنعتی تعداد سه هزار و ۴۶۵ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است، این واحدها در زمینه رشتههای مختلف صنعتی با عناوین محصولات غذایی و آشامیدنی، سایر محصولات کانی غیرفلزی و محصولات از لاستیک و پلاستیک است.
رضا زاده افزود: در بین پروانههای صنعتی صادره سال گذشته در استان، بخش محصولات از لاستیک و پلاستیک-محصولات غذایی و آشامیدنی-سایر محصولات کانی غیر فلزی- ساخت مواد و محصولات شیمیایی، بیشترین سهم را در بین صنایع داشته است و از نظر اشتغال نیز، بخش محصولات از لاستیک و پلاستیک از کل اشتغال استان دارای بیشترین میزان اشتغال در بین کل صنایع میباشد.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز از صدور ۳۸ فقره پروانه بهره بهره داری معدن در سال ۹۷ خبر داد و گفت: تعداد ۳۸ فقره پروانه بهره برداری معدنی با ظرفیت استخراج اسمی بیش از یک میلیون و ۱۴۲ هزارتن و ذخیره قطعی یک میلیون ۴۶۷ هزار تن صادر شده است.
وی با بیان اینکه برای بهره برداری از این معادن بیش از ۳۹۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است، اظهارداشت: با بهره برداری از این معادن برای ۳۲۳ نفر فرصت زمینه اشتغال ایجاد شده است.
رضا زاده در این مدت تعداد پروانه اکتشاف صادر شده در استان را ۷۳ فقره عنوان و اضافه کرد: در سال گذشته ۳۸ فقره گواهی کشف با تناژ ذخیره قطعی بیست و چهار هزار و ۶۰۸ تن صادر شده است. قابل ذکر است؛ از ۶۸ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور ۲۳ نوع آن در استان فارس برداشت میشوند.
رضا زاده بیان کرد: در زمینه خدمات فنی و مهندسی تعداد ۱۳ فقره جواز تاسیس و تعداد یک فقره پروانه واحد فنی و مهندسی در سال گذشته صادر شده است، همچنین در زمینه طراحی و مونتاژ آسانسور تعداد ۴ فقره پروانه بهرهبرداری در این مدت صادر شده است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: استان با چهار هزار و ۳۵۱ واحد صنعتی فعال و سرمایه گذاری حدود ۱۰۲ هزار میلیارد ریال و اشتغال حدود یکصد هزار و ۷۰۵ نفر از نظر تعداد در رتبه ۴ و از نظر اشتغال در رتبه ۸ و از نظر سرمایه گذاری در جایگاه ۱۳ قرار گرفته است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره به عزم دولت برای پرداخت تسهیلات اشتغالزا بر اساس برنامههای تولید و اشتغال بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۷ با هدف کاهش نرخ بیکاری گفت: با ثبت نام متقاضی ر سامانه بهین یاب، بخشی از این تسهیلات از محل تبصره ۱۸ علاوه بر کمکهای بلاعوض، دارای یارانه سود ۱۲ تا ۱۴ درصد بین مناطق محروم، غیر محروم مورد محاسبه ودر ردیف پرداخت قرار میگیرد.
رضا زاده اظهار داشت: این بودجه در نوسازی صنایع و طرحهای نیمه تمام با هدف اشتغال تخصیص داده شده که هم در توسعه استان و هم در اشتغال زایی جوانان موثر است.
وی مبحث اشتغال را دغدغه اصلی کشور دانست و تصریح کرد: طبق برنامههای دولت برای ایجاد اشتغال، تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور مهمترین سیاست بودجهای دولت در زمینه ایجاد، تثبیت اشتغال و سیاستهای بازار کار است.
انتهای پیام/م