حجت الاسلام حسینی افزود: برخورد قهری باید در آخرین مرحله باشد و با موضوعاتی همچون بدحجابی و کشف حجاب باید با برنامههای فرهنگی برخورد کرد.
وی بر لزوم کنترل و نظارت بر عطاریها هم تاکید کرد و گفت: متاسفانه اکثر عطاریها در ساوه با فروش غیر مجاز قرصهای ترک اعتیاد، زمینه اعتیاد جوانان را فراهم کردند.
میرزایی فرماندار ساوه هم در این جلسه خواستار نظارت، کنترل و برخورد جدی با عطاریهای متخلف شد و گفت: مجمع امور صنفی، دانشکده علوم پزشکی و نیروی انتظامی باید با نظارت دقیق و مستمر از فروش قرصهای غیر مجاز جلوگیری کنند.
میرزایی افزود: به دلیل نظارت نکردن و به دلیل آسان بودن مصرف قرصها متاسفانه نوجوانان و جوانان در دام اعتیاد افتاده و این موضوع زنگ خطری برای جامعه است.
سرهنگ دستجانی فرمانده سپاه ناحیه ساوه هم در این جلسه گفت: داشتن حمایتهای های قضایی در اجرای فریضهی امر به معروف و نهی ازمنکر بسیار مهم و راهگشاست.
سرهنگ دستجانی افزود: باید دستگاههای اجرایی وظایف خود در بعد نظارت و برخورد در امان عمومی همچون سفره خانهها را انجام دهند.
وی در خصوص تشکیل تیمهای تذکر لسانی و اقدام عملی در این خصوص گفت: ۲۴ گروه آقا و خانم تشکیل شده و کلاسهای توجیهی برای این گروهها توسط دادگستری برای نحوه برخورد برگزار میشود.
سرهنگ اسدی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساوه هم در خصوص برخورد با سفره خانهها گفت: در سال ۹۷، ۷۴ سفره خانه غیر مجاز پلمپ شد.
سرهنگ اسدی با بیان اینکه عرضه قلیان در سفره خانهها مطابق قانون ممنوع است، افزود: ماهیانه ۱۰ سفره خانه بدون مجوز در ساوه پلمپ میشود.
در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ساوه مسائل اخلاقی سفره خانهها، تشکیل تیمهای تذکر لسانی، نظارت بر عطاریها؛ سگ گردانی و کشف حجاب در خودروها مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/ج