وی با بیان این که بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان به راههای استان لرستان خسارت وارد شده است، افزود: در حال حاضر ۵ دستگاه پل خرپایی جهت نصب در محل پلهای تخریب شده به استان لرستان ارسال شده است و ۶۰۰ نفر نیروی راهداری با به کارگیری ۴۹۷ دستگاه ماشینآلات از استان لرستان و سایر استانهای کشور راههای مسدود را بازگشایی میکنند.
بیشتر بخوانید: جزئیات مسیرهای مسدود شده بر اثر سیل/ بازگشایی مسیر شمال به جنوب چالوس از بعدازظهر
حسننیا در ادامه به تخریب ۴ پل مهم در استان ایلام طی سیل اخیر اشاره کرد و افزود: پل گاومیشان، میدان خلف و وحدتآباد ماژین از جمله ۳ پل مهم استان است، که با اقدامات به موقع از تخریب کامل پل میدان خلف جلوگیری و تردد بر روی آن برقرار شده است.
وی در ادامه به وضعیت راههای استان خوزستان اشاره کرد و افزود: تا زمان کاهش سطح آب، امکان تعیین میزان خسارت و ترمیم وجود ندارد اگر چه ۳ دستگاه پل خرپایی جهت نصب در محل احتمالی پلهای قابل تخریب به استان ارسال شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی، ساخت و بازسازی راههای تخریب شده را با همکاری شرکت ساخت و توسعه راهها اعلام کرد و ا فزود:
در احداث راهها و ابنیه فنی و پلهای جدید، نیاز به نگاه مهندسی جدیدی است تا همواره در برابر وقوع حوادث طبیعی توان مقابله داشته باشند و میزان تخریبها کاهش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: کارگروه تخصصی در این راستا تشکیل میشود و با اولویت راههای شریانی و اصلی و سپس راههای فرعی و احداث پلها و کنارگذرها، عملیات بازسازی آغاز میشود.
انتهای پیام/