وی با اشاره به اینکه مردم آرامش خود را حفظ کنند و به شایعات توجه نکنند، افزود: این سامانه بارشی در شهرستان زرند نیز به طور متوسط ۲۰ میلی متر و در برخی از مناطق ۳۰ میلی متر پیش بینی میشود، که اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان با توجه به حساسیت موضوع و خشکسالیهای چند سال اخیر، باید آمادگی کامل جهت مقابله و مواجهه با هرگونه حادثه و اتفاقی را داشته باشند.
نماینده عالی دولت با تاکید بر این موضوع که مدیران شهرستان تا اطلاع ثانوی و عادی شدن شرایط حق خروج از شهرستان را ندارند تصریح کرد: طی سال جاری و مصوبهای که در جلسه شورای اداری خواهیم داشت، وضعیت مدیران اجرایی که در داخل شهرستان سکونت ندارند، تعیین و تکلیف خواهد شد.
خنجری با بیان اینکه طی بارندگیهای اخیر در سطح شهرستان، شرکتها، کارخانجات و معادن فعال در زمان بروز مشکلات، وقوع سیلابها، طغیان رودخانهها و وارد شدن خساراتی به بخشهای مختلف زیرساختی عمرانی، کشاورزی و... که در برخی از مناطق روی داد، پای کار بودند، خواستار شد: صنایع و معادن زرند نسبت به تامین نیرو و تجهیزات لجستیکی از ماشین آلات سبک و سنگین در حالت آماده باش کامل باشند تا در موقع نیاز سریعاً به منطقه بحران زده فرستاده شوند و اداره صنعت و معدن مسئول هماهنگیهای لازم میباشد.
خنجری اظهار داشت: خوشبختانه طی روزهای اخیر شهرداریها و دستگاههای ذیربط جهت شناسایی مناطق مستعد خطر وقوع سیل و سیلاب و طغیان رودخانههای فصلی گزارشاتی را تهیه و نسبت به ترمیم و بهسازی سیل بندها و لای روبی پلها، مسیلها و رودخانههای فصلی اقدامات مطلوبی صورت گرفته، ولی همچنان ما نیازمند تهیه نقشه و برنامه درازمدت و ماندگاری در این زمینه در سطح شهرستان هستیم.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان زرند به تفکیک مدیریت بحران شهرستان بین معاونین فرمانداری و بخشداران پرداخت و تصریح کرد: مدیریت بحران شهرهای زرند، خانوک، ریحانشهر و یزدانشهر به ریاست معاونان سیاسی و عمرانی فرماندار و متولی امر شوراهای شهر وشهرداریها خواهد بود و همچنین مدیریت بحران دهستانها به ریاست بخشداران مرکزی و یزدان آباد و متولی امر شوراهای اسلامی و دهیاریها میباشد.
وی همچنین از همشهریان خواست بدون توجه به شایعات، هشدارها را جدی گرفته و از تردد در مسیلها خودداری کنند.
انتهای پیام/س