وی ادامه داد: با توجه به اینکه سوابقی در موضوع فوت افرادی بر اثر اصابت صاعقه در خاش داشته ایم از مردم انتظار میرود از رفتن به ارتفاعات خودداری کنند.
فرماندار خاش اظهار داشت: از اقشار مختلف مردم و گردشگران درخواست میشود از نزدیک شدن به حاشیه رودخانهها و مسیرهای سیلابی اجتناب کنند.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران خاش با اشاره به اینکه رودخانه سنگان در بارش قبلی با قدرت بالا حریم خود را پاکسازی کرده، گفت: رودخانههای تمندان، کوشه، مهران و حوزه دشت آبخوان، ایرندگان و کارواندر نیز همین وضعیت را دارند که ضرورت دارد کشاورزان و دامداران در اطراف این اراضی موقع بارشها حضور پیدا نکنند.
وی اظهار داشت: دارو، ملزومات بهداشتی، تجهیزات امدادی، کف کش و پمپهای تخلیه آب در ستاد مدیریت بحران شهرستان خاش تامین شده و هم اینک نیز افزون بر ۵۰ مدرسه و فضاهای عمومی و اختصاصی ارتش آماده اسکان اضطراری هستند.
یوسفی ادامه داد: علاوه بر فعالیت دستگاههای اجرایی سپاه و ارتش هم آماده خدمت رسانی هستند.
وی افزود: در خصوص تامین ارزاق، بیمه محصولات کشاورزی، دامی و تعطیل کردن افزون بر ۳۰ مدرسه قدیمی، فرسوده و تخریبی با صلاحدید مدیران مدارس در صورت وقوع بارش، استقرار دستگاههای سنگین در مسیرهای اصلی و فرعی نیاز است اقدامات فوری انجام شود.
شهردار خاش نیز در این نشست گفت: چهار محله پر خطر این شهر شامل حیدرآباد، محمدآباد، آبترش و اسلام آباد در صورت وقوع سیل دچار آبگرفتگی میشوند.
عبدالمجید تمندانی افزود: ۲۰۰ منزل در معرض خطر در محلات یاد شده آماده تخلیه اند و به ساکنان اطراف رودخانه و سد مهران هم تذکر داده شده تا در موقع بارش منازل خودشان را ترک و به محلهای ایمن بروند.
وی بیان کرد: در صورت وقوع بارش آسیب دیدن بندهای خاکی در اطراف کوه پنج انگشت و بالاتر از محور ترانزیتی خاش به ایرانشهر و مسکن مهر دور از انتظار نیست.
شهردار خاش اظهار داشت: حدود ۱۵ روز است که یک دستگاه بولدوزر ارتش مشغول لایروبی و پاکسازی رودخانه مهران و اطراف هواشناسی این شهرستان است.
انتهای پیام/ع