این تحلیلگر سیاسی افزود: دولت و نهادهای حاکمیت اگر فراموش کنند که خدمتگزار مردم هستند و خود را مخدوم بپندارند یک فروپاشی، بحران و فاجعه اتفاق میافتد، بنابراین در زمینه وقوع سیل همه باید خود را خادم ملت بدانند و بی مزد و منت کار کنند.
افروغ با بیان اینکه ما باید منظومهای بیاندیشیم و عمل کنیم، خاطرنشان کرد: کشوری موفق است که در تمام عرصههای حکومت به ویژه هنگام مواجهه با سیل و سیل زدهها هماهنگ عمل کند یعنی در اتلاف انرژی، نیروی انسانی، ابزار آلات و تکنولوژیهایی که برای ترمیم خسارات ناشی ازاین حادثه مشارکت، تقسیم کار و یک ستاد فرماندهی باشد.
نماینده پیشین مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمکهای مردمی در حادثه سیل اخیر، تصریح کرد: ما قدرت اجتماعی عظیمی به نام مردم داریم که حتما باید روی کمکهای مردمی حساب شود چرا که هیچ دولتی به تنهایی نمیتواند این خسارتها و آسیبها را جبران کند.
وی در پایان تاکید کرد:کمکهای مردمی هم باید ساماندهی شود و این امر هم با توجه و با اتکا به نیروهایی مردمی انجام شود چرا که در استفاده از کمکهای مردمی نباید صرفا آن را به سازمانهای دولتی بسپاریم و نهادهای مدنی و مردمی در این سازماندهی و هماهنگ عمل کردن نقشی نداشته باشند.
انتهای پیام/