وی حداقل نرخ هر کیلو زعفران دسته را ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار و حداکثر هر کیلو زعفران نگین را ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: با افزایش عرضه نسبت به تقاضا پیش بینی میشود که قیمت زعفران به روند عادی خود در بازار بازگردد.
میری با اشاره به اینکه ۸۵ درصد زعفران تولیدی صادراتی است، بیان کرد: با توجه به پایان تعطیلات، صادرات روند عادی کار خود را آغاز کرده است.
نایب رئیس شورای ملی زعفران با انتقاد از تعلل گمرک در اعلام آمار صادرات زعفران گفت: گمرک از پایان آذر به بهانه تغییر نرخ پایه گمرکی آمار جدیدی را ارائه نکرده است، در حالیکه همانند گذشته انتظار داریم که در پایان هر ماه آمار صادرات داده شود تا صادرکنندگان برنامه ریزی دقیقی برای صادرات داشته باشند.
بیشتر بخوانید: ثبات نسبی قیمت طلای سرخ در بازار/قیمت هر مثقال زعفران حداکثر ۵۰ هزار تومان
وی ادامه داد: براساس پیش بینیها میزان صادرات در سال ۹۷ نسبت به مدت مشابه سال قبل با روند افزایشی روبهروست، اما تا زمانی که گمرک آمار دقیق را اعلام نکند، نمیتوان اظهار نظری در این باره داشت.
میری با اشاره به اینکه ایران بزرگترین و تنها تولید کننده بزرگ زعفران در دنیا محسوب میشود، بیان کرد:با توجه به آنکه زعفران سایر رقبا از لحاظ قیمت و کیفیت قابل رقابت با زعفران ایرانی نیست، از این رو رفع موانع و چالشهای پیش روی صادرات در رونق صادرات تاثیر بسزایی دارد.
نایب رئیس شورای ملی زعفران در پایان ثبات قیمت زعفران در بازار را امری ضروری دانست و گفت: اگر قیمت زعفران برای مدت یکسال در بازار ثابت نباشد، از این رو تولیدکنندگان و صادرکنندگان نمیتوانند برنامه مسنجمی داشته باشند چرا که با نوسان قیمت در سطح جهانی امکان رقابت با رقبا وجود ندارد.
انتهای پیام/