وی با اشاره به مطالعه برای ایجاد طرح جامع تحول در اردوهای دانشآموزی گفت: در این طرح رویکردهایی متعدد مورد توجه است و به این موضوع نگاهی جدیتر خواهیم داشت.
کاظمی بیان کرد: طبق این طرح جامع هر دانشآموز حداقل در طول یک سال تحصیلی یک اردوی درون منطقهای در برنامه خود خواهد داشت، چرا که معتقدیم فعالیتهای اردویی در انواع مختلف ورزشی، علمی، قرآنی، گردشگری و غیره به روند تعلیم و تربیت دانشآموزان کمکی قابل توجه خواهد کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این برنامه از ظرفیت بخشهای بیرونی آموزش و پرورش نیز استفاده میکنیم، گفت: در حال مطالعه طرح جامع اردویی هستیم تا یکی از بهترین ظرفیتهای پرورشی و فرهنگی دانشآموزان را به بهترین نحو مدیریت کنیم.
وی همچنین به اهمیت تشکلهای دانشآموزی اشاره و اظهار کرد: دانشآموز در تشکلهای دانشآموزی به دلیل بر عهده گرفتن مسئولیتی خاص، به طور غیرمستقیم آموزشهای لازم در حوزه مسئولیت پذیری را فرا خواهد گرفت و فضا برای فعالیت بهتر دانش آموزان در آینده فراهم میشود.
کاظمی تأکید کرد: به دلیل اهمیت تشکلهای دانشآموزی در فرآیند تعلیم و تربیت، شورای هماهنگی تشکلهای دانشآموزی را ایجاد کردیم، همچنین تفاهم نامههایی متعدد با بسیج دانشآموزی، اتحادیه انجمنهای اسلامی و شبیه به آن منعقد شده است تا دانش آموزان با استفاده از ظرفیت آنها آموزشهای لازم را ببینند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تصریح کرد: علاوه بر آن به دنبال مهیا کردن بستر هرچه بهتر برای اجرای وظایف تشکلهای دانشآموزی هستیم، سعی داریم تعامل این تشکلها با دیگر نهادهای کشور را نیز توسعه دهیم تا حوزه عملکردی تشکلهای دانشآموزی با نگاهی جدیتر دنبال شود.
انتهای پیام/