سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشاور معاون بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

پلمپ حدود ۲۹۰۰ مکان متخلف بهداشتی/ معدوم سازی ۱۱۵۲ تن موادغذایی فاسد

مطلق گفت: در طول اجرای طرح سلامت نوروزی ۲ هزار و ۸۲۹ مکان مختلف بهداشتی پلمپ شده‌اند.

اسماعیل مطلق مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر و بلایا در گفت‌وگو با با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا روز ۲۰ فروردین ۶۶۶ هزار و ۱۷۶ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به وسیله کارشناسان سلامت بهداشت محیط وزارت بهداشت  و ۱۹۸ هزار و ۳۱۶ بازرسی نیز از اماکن عمومی، مراکز و مدارس اسکان مسافران در ایام تعطیلات نوروز انجام شده است.

بازرسی از ۳۱ هزار رستوران بین راهی در طرح سلامت نوروزی

وی ادامه داد: بازرسان سلامت بهداشت وزارت بهداشت از ۳۱ هزار و ۵۶۴ مورد رستوران بین راهی، مراکز و اماکن بازرسی کردند و کارشناسان وزارت بهداشت ۸۹۸ هزار و ۵۶ مورد بازرسی در طول اجرای طرح سلامت نوروزی انجام داده‌اند.

مطلق تاکید کرد: متاسفانه ۱۲ هزار و ۵۱۳  مکان مختلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شده‌اند که از این تعداد ۸۸۱ واحد مربوط به رستوران‌های بین راهی است.چ

پلمپ ۳۳۱  رستوران‌های بین راهی

مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر و بلایا بیان کرد: در طول ایام تعطیلات نوروز و اجرای طرح سلامت نوروزی ۲ هزار و ۸۲۹ مکان مختلف بهداشتی پلمپ شده‌اند که از این تعداد ۳۳۱ مورد مربوط به رستوران‌های بین راهی است.

وی گفت: در طول اجرای طرح سلامت نوروزی یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۹۱۴ و نیم کیلوگرم ( هزار و۱۵۲ تن ) ماده غذایی غیر بهداشتی و فاسد معدوم شده است و ۵۵۹ هزار و ۴۱۱ سنجش با تجهیزات پرتابل و ۶۰۲ هزار و ۶۷۶ مورد کلر سنجی آب انجام شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.