سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هنر انقلاب اسلامی اعطای عزت، عظمت و اقتدار به کشور ایران بود

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: هنر انقلاب اسلامی در منشوری که مقام معظم رهبری برای گام دوم ارائه کردند اعطای عزت، عظمت و اقتدار به کشوری بود که شیعی بود اما قدرتش قدرت برده‌سالارانه بود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی هدف اصیل متولیان فرهنگی جامعه را حراست از فضیلت‌های انسانی دانست و اظهار داشت: متولیان فرهنگی باید معتقد به فرهنگ و جامعه فرهنگی باشند و در این صورت است که اتفاقات خوبی در جامعه رخ می‌دهد.

وی افزود: یکی از مشکلات جامعه ما این است که به عنوان مثال من به عنوان یک طلبه شاید چندان اعتقادی به رسالت طلبگی‌ام نداشته باشم در حالی که اگر داشته باشم تمامی توان و تلاش خودم را موظف به حراست از خود، اطرافیانم و جامعه‌ام می‌کنم.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: این بی اعتقادی به پایه‌ها و پای‌بست‌ها مهم‌ترین رمز اتفافات شومی است که گاهی در جامعه در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و غیره مشاهده می‌شود.

ملک‌حسینی عنوان کرد: امام صادق(ع) در حدیثی می‌گوید قبل از اینکه تفکر تسامح و ولنگاری و رهایی جامعه در آنچه که می‌خواهد سایه شوم و چنگال اختاپوس‌وارش جامعه را بگیرد، رخ دهد شما جامعه و انسان‌ها و خاصه نوجوانان و جوانان را با احادیث ما آشنا کنید.

وی بیان کرد: اگر می‌خواهید از سیدالشهدا(ع) یاد بگیرید که ابتدا خودمان و اطرافیان‌مان را سامان دهیم و سپس به سراغ رسالتمان نسبت به مخاطبان اجتماعی برویم باید پنج عنصر مهم شکر، تولی، خضوع، عدم غفلت و تفکر و خوف شاکله شخصیتی نظام فرهنگی ما را تشکیل دهد و جامعه و انسانی که به این عناصر توجه نداشته باشد جامعه‌ و انسانی فروپاشیده است.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید مرتضی آوینی، گفت: هنر انقلاب اسلامی در منشوری که مقام معظم رهبری برای گام دوم ارائه کردند اعطای عزت، عظمت و اقتدار به کشوری بود که شیعی بود اما قدرتش قدرت برده‌سالارانه بود.

ملک‌حسینی ادامه داد: هنر انقلاب ایجاد یک جبهه مقاومت در برابر نظام کفر، فسق، جور و استکبار، اعطای یک اعتماد نفسانی به تک تک آحاد ملت ایران و سیر شتابنده به سمت تعالی و رشد بود و این‌ نتایج را می‌توان گاه با مقایسه با فقدان انقلاب بدست آورد گاه با مقایسه کشورمان با کشورهایی که همزمان با ما آغار کردند و گاه باید در مطالعه جایگاه ایران امروز در مقایسه با جایگاه ایران در روزی که انقلاب آن را تحویل گرفت بدست آورد.

وی با بیان اینکه ما به آنچه رخ داد افتخار می‌کنیم اما گاهی شاهد اتفاقاتی هستیم که نباید رخ می‌داد، گفت: آزادی از موهبت‌های انقلاب بود اما بی‌ادبی، بداخلاقی، هتک حرمت و توهین در فضاهای حقیقی و مجازی چیزی بود که انتظار نمی‌رفت اما مولود ناخلف این آزادی شد.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در عین حال که انقلاب هنرهایی در عرصه‌های مختلف داشت اما در هر موقعیت یک اتفاق بد هم افتاد، ابراز کرد: رانت‌خواهی و افزونه‌خواهی با چپاول بیت‌المال مولود رشد اقتصادی‌ای شد که به برکت انقلاب حاصل شد.

ملک‌حسینی گفت: راه مقابله با این اتفاقات بد این است که خود و انقلاب‌مان را با آرمان‌های انقلاب مقایسه کنیم که ببینیم چه قدر هنوز از آرمان‌های متعالی اسلامی و قرآن دور هستیم.

وی با بیان اینکه تا 40 سال گام اول را برداشتیم و اینک وارد گام دوم شده‌ایم و خدا می‌داند تا رسیدن به تمدن عظیم الهی چند گام دیگر را باید برداریم، به متولیان دستگاه‌های فرهنگی توصیه کرد که هنر حقیقی انقلاب را در عرصه‌های مختلف در بیانیه مقام معظم رهبری دنبال کنند.

انتهای پیام/ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.