وی گفت: هم اکنون اقامتگاههای بومگردی استان همدان در روستای آق بلاغ، مانیزان، وهنان، ورکانه، امزاجرد و ملحمدره دایر شده است.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان افزایش تعداد اقامتگاههای بوم گردی را یکی از راههای توسعه گردشگری روستایی دانست و گفت: عرضه غذا و نوشیدنیهای محلی، فراهم کردن فضایی برای اسکان مسافران و ایجاد مکانی برای فروش محصولات محلی و صنایع دستی تنها بخشی از خدماتی است که توسط این اقامتگاهها ارائه میشود.
معاون گردشگری میراث فرهنگی با بیان اینکه تاکنون ۳۲ اقامتگاه بوم گردی مجوز دریافت کرده اند گفت : راه اندازی کامل این اقامتگاهها با ظرفیت اقامت ۶۳۱ نفر، برای ۱۳۵ نفر اشتغال دائم و مستقیم و برای۴۰۰ نفر هم غیر مستقیم اشتغال ایجاد میشود، البته این ارقام جدای از شمار روستائیانی است که در تهیه اقلام مصرفی و مواد غذایی این اقامتگاهها در طول سال مشارکت دارند.
صفری شکوه، کارشناس اقامتگاههای بوم گردی استان همدان با بیان اینکه استقبال از این اقامتگاهها رو به افزایش است، گفت: در نوروز ۹۷ تعداد ۳۵۴ نفر در این مکانها اقامت داشتند در حالی که در نوروز ۹۸ علی رغم مشکلات پیش آمده در کشور در خصوص سیل و برف، این میزان با رشد ۸ برابری به ۲ هزارو ۸۱۹ نفر رسید که ۹ نفر توریست از ۴ کشور و بقیه ایرانی بودند.
انتهای پیام/د.ا