سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازگشت به رابطه‌ای که تمام شده در چه شرایطی نتیجه می‌دهد؟

این که بخواهید پس از مدتی با طرف مقابل تان حرف بزنید، تصمیم سختی است، اما نگران نباشید، زیرا ما در اینجا نکاتی را برایتان آورده ایم که با خواندن آن‌ها می‌توانید بهترین تصمیم را بگیرید.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پس از بهم زدن رابطه عاطفی، همیشه این سوال ایجاد می‌شود که آیا باید با عشق قدیمی تان در ارتباط باشید یا خیر؟ 


بیشتربخوانید : ویژگی‌های یک مرد ایده آل برای خانم‌ها


اول از همه بدانید که شما موظف نیستید پیغام یا جواب زنگ‌های طرف مقابل تان را پس از بهم زدن، بدهید. شما باید به خودتان زمان دهید، با خودتان کنار بیایید تا بتوانید تصمیم درست را بگیرید. اگر عجولانه در این مورد تصمیم بگیرید، راه برگشتی نخواهید داشت و رفته رفته شرایط سخت‌تر را برای خود فراهم می‌کنید.

آیا اخیرا رابطه خود را تمام کرده اید؟

اگر شما و طرف مقابل تان به تازگی رابطه تان را به پایان رسانده اید، بهتر است کمی به خودتان زمان دهید. شما باید باور کنید که رابطه تان به اتمام رسیده، شما باید طعم دوری از او را بکشید، اگر این کار را نکنید، ممکن است که احساسات تان به اشتباه شما را به مسیری که نباید، ببرند؛ بنابراین برای مدتی از هم دور باشید، سپس با منطق تان تصمیم بگیرید که آیا ارتباط دوباره شما کار درستی ست یا خیر.

آیا هنوز حرف‌های آخرتان را نزده اید؟

اگر رابطه شما مدتی ست به پایان رسیده، اما هنوز حرف‌های آخرتان را بهم نزده اید و مدام به این فکر می‌کنید که آیا باید با او تماس بگیرید یا خیر، بهتر است که این کار را انجام دهید شما باید رابطه را به گونه‌ای تمام کنید که چیزی در دلتان نمانده باشد و تکلیف تان به طور کامل مشخص شود. البته زمانی که او را برای آخری بار ملاقات می‌کنید، باید حواس تان به حرف‌هایی که به زبان می‌آورید باشد. نباید به گونه‌ای صحبت کنید که طرف مقابل تان گیج یا دچار سوتفاهم شود. با احترام و آرامش با هم گفتگو کنید، اگر چه سخت است، اما غیر ممکن نیست.

آیا یکی از شما به فکر نجات رابطه است؟

اگر یک طرف رابطه به فکر نجات رابطه است، اما طرف دیگر هیچ علاقه‌ای به این کار ندارد، حرف زدن هیچ فایده‌ای نخواهد داشت. البته شما می‌توانید برای قانع کردن طرف مقابل تان به اتمام رابطه با او حرف بزنید، اما این که مکالمه‌ای طولانی داشته باشید و تمام موضوعات و مشکلات قبلی را وسط بکشید، نه تنها نتیجه‌ای نخواهید گرفت بلکه شرایط را نیز برای خودتان سخت‌تر خواهید کرد.

آیا می‌خواهید با او به گونه‌ای دیگر در ارتباط باشید؟

برخی از زوج‌ها به دلیل این که مدت زمان زیادی با یکدیگر بودند، توان جدا شدن از هم را ندارند. این افراد، حتی زمانی که از هم جدا می‌شوند، پس از مدتی به هم باز می‌گردند. اگر پس از جدایی از شریک زندگی تان، پس از مدتی احساس کردید که بار دیگر باید با او تماس بگیرید، بهتر است که این کار را نکنید، زیرا این کار شما تنها از روی دلتنگی و تنهایی ست.

البته این مورد به مقدار زیادی بستگی به طرف مقابل تان نیز دارد. اگر شما فردی هستید که می‌توانید پس از جدایی به شکل یک رابطه معمولی و دوستانه با طرف مقابل تان در ارتباط باشید، اما او نمی‌تواند شما را به چشم یک دوست معمولی ببیند، بهتر است که به او زنگ نزنید؛ اما اگر عشق قدیمی تان مانند شما فکر می‌کند، می‌توانید با او تماس بگیرید و به ارتباط تان به شکل معمولی ادامه دهید.

آیا به حریم شخصی شما احترام می‌گذارد؟

پس از تمام شدن رابطه، دیگر لزومی ندارد که شما یا عشق قبلی زندگی تان از زندگی خصوصی یکدیگر باخبر شوید. اگر فکر می‌کنید که با حرف زدن دوباره، ممکن است که او وارد حریم شخصی شما شود و در مورد ارتباط تان با افراد دیگر شما را بازخواست یا قضاوت کند، بهتر است که این فرصت را به او ندهید. این که شما بعد او با چه کسی در ارتباط هستید، دیگر به او ربطی ندارد، بنابراین اگر فکر می‌کنید که با فهمیدن این موضوع به شما بی احترامی خواهد کرد و عصبانی خواهد شد، بهتر است که هیچ تماسی با او برقرار نکنید.

آیا از روی دلسوزی با او تماس می‌گیرید؟

ممکن است شما پس از بهم زدن رابطه، نسبت به طرف مقابل تان احساس گناه یا دلسوزی کنید و از این رو به او زنگ بزنید، اما آیا این کار درستی ست؟ آیا فکر می‌کنید که زنگ زدن شما حال او را بهتر خواهد کرد؟ خیر! اگر به هر دلیلی، از علاقه به خانواده او گرفته تا آرام کردن شرایط و غیره، تنها برای طرف مقابل تان می‌خواهید با او تماس بگیرید، بهتر است که این کار را نکنید. تنها در صورتی که تماس شما نفعی برای خودتان دارد باید این کار را انجام دهید در غیر این صورت شرایط بدتر خواهد شد.

آیا به او اعتماد دارید؟

شاید شما پس از اتمام رابطه همچنان بخواهید که با عشق قبلی تان در ارتباط باشید، اما قبل از این تصمیم باید از خودتان بپرسید که آیا به او حتی به عنوان یک دوست معمولی اعتماد دارید؟ ارتباط با افراد دروغگو، باعث می‌شود که شما به خودتان هم شک کنید و به تدریج اعتماد به نفس تان را از دست بدهید؛ بنابراین اگر اعتمادتان را به او از دست دادید، بهتر است که به هر نوع رابطه با او مهر اتمام بزنید.

دلیل جدایی شما چه بود؟

پس از بهم زدن، قبل از این که بار دیگر ارتباط تان را با عشق قبلی تان آغاز کنید، به دلیل بهم زدن رابطه تان فکر کنید. آیا شما به دلیل دوری از هم جدا شده اید؟ آیا دلیل آن خیانت بوده؟ اگر علت جدایی، رابطه ناسالم شما با یکدیگر، یعنی رابطه‌ای که تنش، عصبانیت، آزار جنسی و ... بوده، بهتر است که آن را ادامه ندهید، اما اگر به دلیل مشکلات خارجی مجبور به جدایی شدید، می‌توانید ارتباط تان را با هم حفظ کنید.

آیا همکار هستید؟

اگر شما با عشق قبلی زندگی تان همکار باشید، شرایط برایتان سخت‌تر می‌شود، زیرا مجبورید که هر روز او را ملاقات کنید. اما در این شرایط چه رفتاری باید از خود نشان دهید. به طور معمول، شما باید رابطه عاطفی تان با آن فرد را فراموش کنید و تنها به چشم یک همکار به او نگاه کنید، اگر چه این کار سخت است، اما نشدنی نیست. اما اگر نمی‌توانید این شرایط را تحمل کنید و به گونه‌ای رفتار کنید که انگار هیچ اتفاقی بین شما نیفتاده است، بهتر است از مدیرتان بخواهید شما را به بخش دیگری منتقل کند یا این که در نهایت مجبور می‌شوید از آن شرکت استعفا دهید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

ارتباط با عشق قدیمی چه شرایطی دارد؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.