حجت الاسلام حقیقی دبیر جشنواره و مدیر حوزههای علمیه برادران هرمزگان گفت: ۳۶۰ اثر در موضوعات علوم انسانی، تفسیرقرآن، موضوعات کلامی، اقتصادی، فقه و اصول و اخلاق خانواده به دبیرخانه این جشنواره ارسال و مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی افزود: از مجموع آثار پژوهشی ۶ اثر به مرحله استانی راه یافت و در مرحله کشوری این جشنواره که اسفند پارسال برگزار شد یک اثر از هرمزگان مقام سوم کشوری را کسب کرد.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور هم گفت: جشنواره علامه حلی با هدف رونق و تشویق طلاب به پژوهش برگزار میشود.
حجت الاسلام حصاری افزود: رونق و افزایش پژوهش در چرخه تولید علم به افزایش سرعت تولید علم در آینده کمک میکند.
وی با اشاره نهادینه سازی پژوهش در حوزههای علمیه خواهران گفت: مراکز پژوهشی حوزههای علمیه خواهران در کشور در حال راه اندازی است.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور به برنامه راهبردی پژوهشی در حوزه علمیه خواهران اشاره کرد و گفت: ۵ سال مرحله نخست این برنامه با نتایج مثبت به پایان رسیده و اکنون در مرحله دوم پژوهشگری آن که ورود طلاب خواهر به عرصه حرفهای پژوهش است قرار داریم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان هم در این مراسم گفت: برگزاری جشنواره علامه حلی در حرکت رو به جلو حوزه پژوهش بسیار مهم و اثرگذار است.
حجت الاسلام عبادی زاده افزود: این جشنواره موجب شناسایی ظرفیتها و توسعه فضای پژوهشی میشود.
حدود ۳ هزار طلبه در حوزههای علمیه هرمزگان مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام/ز