مسافرانی که قصد سفر به جنوب سیستان و بلوچستان و سواحل چابهار و کنارک را دارند با حضور در بندر پزم در زمان غروب آفتاب خاطراتی شیرین و فراموش نشدنی را برای خود ثبت خواهند کرد.
منظره غروب خورشید در ساحل صخرهای و ماسهای بندر پزم بسیار زیبا است و نگاه کردن به آن آسیبی به چشم نمیرساند و مسافران و گردشگران تا آخرین لحظه میتوانند از دیدن این صحنه به عنوان جلوهای کوچک از خلقت خداوند لذت ببرند.
غروب خورشید در این ساحل بی نظیر تداعی گر حرکت نور به درون آبهای نیلگون است.
اکوسیستم زیبای دریای عمان در سواحل چابهار و کنارک با ترکیبی از سواحل صخره ای، ماسهای و تالابی زیستگاه گونههای منحصر به فردی از انواع پرندگان آبزی و غیر آبزی بومی و مهاجر است به طوری که هر گردشگر و مسافر با مشاهده این همه زیبایی مجذوب این منطقه میشود.
در کنار غروب زیبا، با توجه به شرایط آب و هوایی معتدل جنوب استان گونههای مختلف پرندگان از جمله کاکایی، پرستوی دریایی، انواع حواصیل، فلامینگو، اگرت، سلیم ها، آبچلیک و پلیکان، بحری، بالابان، هوبره و عقاب دریایی در سواحل چابهار و کنارک بویژه بندر پزم به صورت ثابت و موقت سکونت دارند.
گردشگران و مسافران در فصول مختلف سال با حضور در سواحل بکر و زیبای جنوب سیستان و بلوچستان میتوانند در کنار طبیعت شگفت انگیز، انواع مختلف پرندگان کم نظیر و جذاب را مشاهده کنند.
یکی از گردشگران حاضر در بندر پزم کنارک گفت: بارها از همکاران و دوستانی که به جنوب سیستان و بلوچستان سفر کرده بودند وصف زیبایی این بندر را شنیده بودم، اما واقعا شنیدن کی بود مانند دیدن.
احمد عابدی افزود: حضور پرندگان گوناگون، غروب خورشید و آرامش این منطقه بی نظیر است و به طور قطع از این پس در هر فرصتی به همراه خانواده خود به این بندر بکر و دیدنی سفر خواهم کرد.
احسان قاسم خانی یکی دیگر از گردشگران نوروزی در منطقه، آبهای نیلگون سواحل پزم را به مانند آینهای ترسیم کرد که همزمان غروب خورشید را در درون خود به نمایش میگذارد.
وی گفت: پرندگان ساکن در سواحل بندر پزم با انسانها خو گرفته و حضور گردشگران و مسافران سبب وحشت و پرواز آنها از منطقه نمیشود.
بندر پزم تیاب با بیش از ۲ هزار نفر جمعیت واقع در فاصله ۱۰ کیلومتری مرکز شهر کنارک یکی از بنادر مهم جنوب ایران به حساب میآید که قسمتی از پروتئین کشور از آن تامین میشود.
انتهای پیام/گ