سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف ۵۸ کیلو گرم تریاک در آباده

فرمانده انتظامی شهرستان آباده گفت: ۵۸ کیلوگرم تریاک از یک دستگاه خودرو سمند در این شهرستان کشف شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ طهماسب سمایی فرمانده انتظامی شهرستان آباده بیان کرد: ماموران انتظامی پاسگاه خسرو شیرین در حین گشت زنی در حوزه استحفاظی و نظارت بر تردد خودرو‌های عبوری به یک دستگاه سمند مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی با بیان اینکه ماموران در بازرسی از آن خودرو، مقدار ۵۸ کیلوگرم تریاک را که به طرز ماهرانه‌ای جاساز شده بود کشف کردند، افزود: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل و از آن طریق روانه زندان شد.

سمایی با بیان اینکه مبارزه با پدیده شوم موادمخدر با جدیت از سوی پلیس دنبال می‌شود، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده و برخورد با فروشندگان موادمخدر هرگونه بی نظمی و اخلال در نظم عمومی مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/ت

پایان خط قاچاقچی با ۵۸ کیلوگرم تریاک در آباده

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.