دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال با بیان اینکه هر یک از ستادهای معاونت علمی دارای رسالت مخصوص به خود هستند گفت: دو راه بیشتر نداریم یا در حوزههای نوظهور و فناوریهای راهبردی وارد عمل شویم یا در حوزههایی کار کنیم که نیازمند همکاریهای بین بخشی و سازمانی هستند.
محمدی با بیان اینکه ابتدا اولویت های فناوری محور مشخص شدند، گفت: در این دسته فناوریهایی مشخص شدند که در آیندهای نه چندان دور میتوانند فضای اقتصاد دیجیتال را تحت تأثیر قرار دهند و سبب پیشرفت اقتصادی شوند.
وی ادامه داد: در بخش فناوریهای راهبردی حوزه فناوری محور شامل هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، زنجیرههای بلوکی یا همان بلاک چین، فناوریهای هوشمندسازی یا همان نسل چهارم صنعتی و فناوریهای مرتبط با مجازی سازی مثل واقعیت افزوده مشخص شدند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال با بیان اینکه به دنبال توسعه کسب و کارهای مختلف در حوزههای راهبردی هستیم، اظهار کرد: برای انجام این کار برنامهای تدوین شده و تنها هدف ما توسعه اقتصاد کشور است.
محمدی با اشاره به موضوعات بین دستگاهی گفت: این موضوعات در آن دستههایی هستند که یک سازمان به تنهایی نمیتواند پیش ببردشان و از سوی دیگر موضوعات روز کشور هستند که برای این حوزه هم چند اولویت مشخص شد.
وی افزود: این حوزهها به مسئله محور و نیازمحور نامیده شدند که عبارتند از سلامت دیجیتال، کشاورزی دیجیتال، گردشگری دیجیتال مخصوصا با تمرکز بر بوم گردی و استفاده از صنایع دستی و تنوع قومیتی، حمل و نقل هوشمند، نوآوریهای اجتماعی دیجیتال که شامل خیریهها و نهادهای کمک رسان میشود و اقتصاد چرخشی دیجیتال و تمرکز بر حوزه بازیافت از جمله این اولویتها هستند.
وی بیان کرد: حوزههایی که مشخص شدهاند از اولویتهای اصلی ستاد و برنامه راهبردی ما هستند و درحال حاضر ستاد روی این حوزهها فعالیت میکند و نام آن «متنوع سازی اکوسیستم استارت آپی ایران» نام گرفته است یعنی کمک کردیم تا استارت آپهای بسیاری در این حوزهها شکل بگیرند و موفق شوند و تحول در اقتصاد دیجیتال را کلید زدهایم.
انتهای پیام/