حسین قشلاقی عضو شورای عالی نظام پزشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: امضای الکترونیکی مقدمه اجرای درست و مناسب طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در حوزه سلامت است که اگر تمام زیرساختهای لازم در این خصوص در کشور فراهم شود طرح پزشک خانواده و پرونده الکترونیکی سلامت نیز به خوبی انجام میشود.
وی ادامه داد: امضای الکترونیکی مقدمه اجرای نسخه نویسی الکترونیکی و نظام ارجاع است که این موضوع خواسته جامعه پزشکی و حتی مردم با توجه به شرایط فعلی کشور است.
قشلاقی تأکید کرد: ثبت امضای الکترونیکی برای پزشکان بر عهده سازمان نظام پزشکی است و بر اساس دستور ابلاغی وزیر وقت بهداشت این سازمان متولی اجرای امضا و نخسه نویسی الکترونیکی در کشور است.
عضو شورای عالی نظام پزشکی بیان کرد: طرح امضای الکترونیکی به صورت پایلوت از ۸ ماه پیش در استان کرمان آغاز شده است و امروزه برخی از صندوقهای بیمه گر نیز با حذف دفترچههای بیمه کاغذی اقدام به اجرای نسخه نویسی الکترونیکی کردهاند.
وی افزود: اجرای امضای الکترونیکی مقدمه انجام طرحهای نسخه نویسی الکترونیکی، پرونده الکترونیکی سلامت و حتی پزشک خانواده و نظام ارجاع است و اگر ما اطلاعات درستی و جامعی از مراجعه کنندگان به مراکز درمانی نداشته باشیم؛ پرونده الکترونیکی سلامت، نسخه نویسی الکترونیکی و اجرای نظام ارجاع باعث هدر رفت منابع مالی و حتی بیمههای اجرایی میشود.
قشلاقی گفت: برای اجرای درست نسخه نویسی الکترونیکی باید شبکهای بین داروخانهها و جامعه پزشکی در کشور ایجاد شود و در زمینه اجرای طرح امضای الکترونیکی و نسخه نویسی مجازی باید برای توسعه پهنای باند و سرعت اینترنت برنامههایی داشته باشیم.
عضو شورای عالی نظام پزشکی درباره تصویب افزایش ۱۰ و ۱۳ درصدی تعرفه پزشکی برای سال ۹۸ گفت: بر اساس قانون، تعرفه پزشکی باید متناسب با تورم و هزینههای موجود تصویب شود که برای سال ۹۸ این امر محقق نشده است و افزایش ۱۰ و ۱۳ درصدی برای بخشهای دولتی و خصوصی به تصویب رسیده است.
انتهای پیام/