وی با بیان اینکه حدود ۵ میلیون و ۳۸۰ هزار مسکن روستایی در کشور وجود دارد، گفت: در سالهای گذشته ۴۲ درصد از این میزان واحدهای مسکونی مقامسازی شده است.
مهدیان تأکید کرد: سالانه باید ۲۰۰ هزار واحد مسکونی بازسازی شود، اما در سالهای گذشته به دلیل شرایط اقتصادی و همچنین همکاری نکردن بانکهای عامل، پرداخت تسهیلات کاهش پیدا کرده بود و حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار واحد مسکونی نوسازی و بازسازی میشدند.
بیشتر بخوانید: دلهره روستاییان از دیوارهای خشت و گِلی/ حمایت ۲۰ میلیونی برای مقاوم سازی چقدر تاثیرگذار خواهد بود؟!
معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن اظهار کرد: از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی تا امروز مقاومسازی شده و تا سال ۱۴۰۵، ۷۵ درصد از خانههای روستایی باید مقاوم سازی شوند.
مهدیان بیان کرد: هم اکنون نوسازی و مقاومسازی واحدهای مسکونی در روستاها نقش بسیار مؤثری در کاهش خطرپذیری بر اثر بلایای طبیعی مانند زلزله و سیل دارد به طوری که واحدهای مسکونی مقاوم سازی که در روستاها انجام شده بود دچار خسارتهای بسیار کمتری بر اثر زلزله شدهاند.
وی اظهار کرد: کار بازسازی واحدهای خسارت دیده بر اثر سیل در گلستان و مازندران آغاز شده و نیروهای ارزیاب در تمام مناطق سیل زده حضور دارند.
معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن تأکید کرد: میزان تسهیلات ارائه شده در مناطق سیل زده در مقایسه با مناطق زلزله زده بسیار بالا بوده و امیدواریم با همت نیروها و کمکهای مردمی بتوانیم هر چه سریعتر کار بازسازی و مقاوم سازی این واحدها را به اتمام برسانیم.
مهدیان در پایان گفت: بانکها بعد از تعطیلات کار پرداخت تسهیلات بازسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی را با تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی آغاز میکنند.
انتهای پیام/